torsdag 9. juni 2011

Men vi koser oss allikevel

Det regner ikke, det øser ned!
Dagens tur ble heldigvis gjort før elendigheten begynte, og det skal vi være glade for, for etter den tid har det ikke vært utevær hverken for meg eller den firbeinte hvite.
Det stod sengetøyskift på programmet i dag, og optimismen flommet over til tross for dårlige værmeldinger.  Sengetøyet ut gjennom soveromsvinduet, madrasser og overmadrass på terrassen og vaskemaskina startet på jobben sin.  I mellomtiden drog damene til veterinæren for å få det endelige stempelet i passet til Lady sånn at hun også er klar for sommerferien.


Og etter den tid forsvant enhver optimisme!
Da var det full fart hjem for å berge dynene fra syndefloden, og madrassen ble reddet inn under tak.  Hva skulle vi ha gjort uten tak over terrassen?  Da måtte jeg i alle fall ha lært sommerblomstene å svømme:-)
Jeg er 100% sikker på at vedkommende som fant opp tørketrommelen hadde en stor familie på nordvestlandet.  Jeg er ingen tilhenger av den, men i dag hadde jeg i overmotet også lagt de små hodeputene i  såpevann før jeg dro til byen, og etter en runde i vaskemaskina var det i alle fall sikkert at vi ikke kunne bruke de før trommelen hadde gjort jobben sin.  Det var nok for mye å forlange at de skulle være klare for natta etter noen timer på klessnora.  Nå ligger de og nyter varmen fra badegolvet, og der skal de få ligge til jeg finner senga, men tørre er de i alle fall nå, og det er rent på sengene, og alle klessnorene i tørkekjelleren er fulle!  Det minner ikke om sommer i det hele tatt.  Kort og godt!


I kveld har jeg ryddet kjøkkenskap og spiskammerset, og tidligere i uka var det arbeidsrommet som fikk gjennomgå. Og sann mine ord: Den slags aktiviteter hører vanligvis høsten til i No15, men en viss mann spiser som bekjent fluer om han er fortvilt nok, og det er vel hva jeg er nå.


Kveldslykken består i at vi damene deler en ny sofa helt alene, og det trives vi med :-)
Men vi er nokså klare for å få hjem Bestevennen nå, for med så mye vann på veiene, og med så flomstore elver, så er det nok tryggest hjemme.
Og for ordens skyld: Jeg har ikke sjekket værmeldingen for i morra!

2 kommentarer:

F.D. sa...

Dere får ta med det nye passet og ta en tur hit ned! ;) Godt og varmt! :) -og så kan dere feire eksamen sammens m meg ;)

K@ri sa...

FD: Det hørtes trivelig ut, men det hadde passet enda bedre dersom du kom hjem og svingte malerkosten sammen med oss.
Klem fra Mamma*