fredag 3. juni 2011

Feil med mening kanskje?

Hva er det egentlig med meg og Opera?
Det er den nettleseren jeg liker aller best, men hver gang jeg forsøker bruke den så krøller det seg i bloggen min, og da er den med andre ord nokså ubrukelig!


De bildene jeg la inn i går ble ikke bare store.  De ble MEGASTORE!  Og spør meg for all del ikke hvordan jeg gjorde det!  Det er ett samarbeid mellom min pc og Opera, og jeg har slett ingen kontroll på det feltet, så det er vel bare å avinstallere Opera igjen da - sukk....  Tenk om alt en gang kunne virke uten noen som helst problemer!  Hadde livet blitt kjedelig da?  Det tror ikke jeg.  Jeg er nemlig lei av alle de tingene jeg ikke forstår, og jeg ser ikke helt at jeg orker flere utfordringer heller, så jeg får vel jobbe sammen med Explorer jeg da (hate it).....
For å komme tilbake etter så store bilder som jeg la ut i går, så må det bare bli noe ytterst beskjedent, men rett så lekkert likevel :-)  Det ble bare komplett umulig å skrive på det bildet, men mitt er det uansett.


På denne årstiden blir det mye blomster sammen med mine Vakre Tanker, men jeg går nå og svinser i grøftekanten og ser etter blomster hver gang jeg er ute, og det blir rett som det er en bukett med inn etter turen, så dere får bære over med meg.
I dag har vi i tillegg besøkt ett gartneri, og vi har vært på gravstedet der Bestevennens besteforeldre og oldeforeldre ligger begravet, og mens vi var travelt opptatt med å fjerne 2 store trær som hadde tatt overhånd, så var det en liten rakker som så sitt snitt til gravearbeid for egen maskin like ved siden av....  Lady!!!


Skaden var ikke stor, og vi har selvfølgelig ryddet opp etter oss, men jammen er den damen kvikk når hun bestemmer seg.  Hun har egentlig ikke vært noe til å grave, men jeg vet i alle fall at hun kan etter den opplevelsen i dag, og det skal jeg huske for ettertiden.
Man lærer jo så lenge man har elever :-)

2 kommentarer:

Ingeborg sa...

Har du prøvd Firefox, Kari?

Som vanleg nydelege bilde :) (Både dei store og dei små!)

Ønskjer deg ei god helg vidare!
Beste helsing meg og Lille Trille

Ingeborg sa...

Takk for lang og god helsing på bloggen! :) Og ta det med ro; eg bar ikkje varene opp alle trappene sjølv! Eg har då Mannen til slikt ;)
Og ja - eg tek det med ro når eg føler for det, er aktiv når eg føler for det, og kosar meg heile tida. Er utruleg takknemleg for eit uproblematisk svangerskap som har gjort at eg stort sett kan gjere som eg vil ;) 4 arbeidsdagar står att før eg går ut i permisjon etter pinse, og det blir nok bra det også :) Spennande tider blir det i alle fall! Så håpar eg dagens sommarstemning blir med oss dei komande vekene - og månadane for den del :) Enig?