fredag 27. mai 2011

En blogger i natten

Man skal ikke sove bort sommernatta, og det i seg selv er jo greit nok,
men saken er at vi slett ikke har sommer, og jeg våknet av at det var kaldt i senga....
I slutten av mai?
Jeg tror det nesten ikke selv, men nå har jeg i alle fall satt på varmeteppet,
og om ei stund er det nok mere fristende der enn på kjøkkenet.

Bildet er gjenbruk, men det har sin forklaring:
Lady er nemlig nyklipt, og selv om jeg har tenkt tanken noen dager, så ble det jammen fortgang i prosessen når ungene i en av barnehagene jeg gikk forbi i formiddag sang Bæ bæ lille lam til henne :-)
Unger er herlige!

Løvetannen er avblomstret, og jeg er så heldig at det ikke er så mange av arten i hagen, så jeg klarer faktisk å kose meg med disse som jeg fant på et jorde.
Før de faller til bakken av regnet, så er de da rett så majestetiske?

Jeg gjorde 2 sommerlige forsøk i går, og de endte begge med at jeg holdt på å fryse ihjel,
men ingen kan ta fra meg at jeg fortsatt tror på sommeren da.

Det nattlige forsøket på å blogge har blitt til dag, for det tok vanvittig lang tid å laste opp bildene,
og til slutt måtte jeg bare komme meg under dyna igjen.
Nå er jeg derimot opp, og det neste problemet er å holde seg unna senga igjen, for jeg må ærlig innrømme at den frister når tåka henger langt nedover fjellsidene og det er alt for vått til å bevege seg ut i hagen, men den kampen skal jeg vinne!
Hverdag kom igjen!  Du er velkommen, men jeg vil gjerne slenge noen vedkubber inn i ovnen før jeg kan si at det er komfortabelt her.
Gledelig fredag ;-)

2 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Så du har tatt litt nattskift du også ser jeg! Da var vi to. Jeg sitter her inne og ser på silregnet ute og hadde nok fyra jeg også hadde det ikke vært for at jeg hekler på stort ullpledd. Det er faktisk så varmt at jeg må skyve det over på armlenet innimellom.
Vi får holde oss oppegående!

Malys krok sa...

Her er det og kaldt! Nysnø langt ned i fjellet i går. Varmepumpa står på, så inne er det deilig! Skal en ut så er det ull som gjelder!, iallefall for meg!
Emma er også nyklippet nå, må visst rette på det jeg engang sa: At jeg klippet Emma med 5-6 ukers mellomrom. Det er sant, men Kjersti sier at da ser hun ut som en pelsball, så jeg bør kanskje gjøre det oftere! Men hun er søt med mye pels også! Søte lam som fikk være med pga en sang fra barna. Stilig bilde av løvetannfrø! Utrolig hvor de kan formere seg! Ha det godt, Kari! God helg til dere! -Margit-