tirsdag 31. mai 2011

Titt hei!

Jeg tror jeg kan kalles norsk mester i elendig blogging,
og det er da sagtens noe :)
Jeg kan ikke skylde på andre enn meg selv,
men det er ett eller annet med meg og årstiden og blogging.
Jeg kan ikke si at jeg bruker tiden min i hagen, for det vil være en overdrivelse,
og ikke gjør jeg så mye annet heller, men jeg tenker nok mindre på bloggen på denne årstiden,
og da blir innleggene automatisk færre.  Sånn er det bare!


Siden sommeren enda ikke har dukket opp, så er det ikke mange sommerbilder å vise heller, men disse gerianiene trives i alle fall i Mulighetenes Rike.
Det ser ikke ut som om de som står på terrassen har det like bra, men når temperaturen kommer, så kvitterer vel de også etter hver...


Dette bildet er tatt sist lørdag fra senga i det mye omtalte soveromet i Mulighetenes Rike, og det er tatt med iPhonen, men det er vanvittig deilig å våkne til blå himmel og sol og den utsikten :) Så mye frem og tilbake det var for å finne gardinene der, og så bruker jeg de ikke i det hele tatt.  Deilig med soverom meg bare utsikt og ingen innsikt.


Her er det også utsikt så det holder, og vi har nytt denne vakre turperlen de siste dagene.
I morra starter derimot laksesesongen (nei, jeg fisker ikke laks), og da er det ikke sikkert at hundene kan boltre seg like mye der uten bånd, men enn så lenge: Vi nyter!  Kanskje ett fint turmål med termos i sekken i morra siden det ser ut til å bli oppholdsvær?
Jeg bare spør....


Og så var det vi to da :-)  Hun er og blir verdens beste venninde!
Men hva gjør hun så på den traktoren?
Vel, jeg hadde tenkt hun skulle possere som en viss annen firbeint diva jeg kjenner, men det var ikke så enkelt, så konklusjonen ble at Lady ikke liker gamle skitne traktorer!
Men ett morsomt bilde ble det likevel ;-)
Jeg har toppet dagen med besøk av min gamle far i dag, og det er alltid trivelig når han stikker innom!  Ekstra kjekt er det når vi sitter ved kjøkkenbordet med hver vår maskin (han på Mac og jeg med pc), og jeg takker for at jeg har en far som snart blir 82 år og som gleder seg over å få lastet opp ett profilbilde på Facebook!
Lykken må være å bli gammel og være frisk, og det unner jeg han virkelig!
Han var i mange år min mors pleier, og jeg minnes litt hoderystende den tiden han nektet å innse hvor dårlig hun egentlig var, og han tok henne med på lange bobilferier i Europa.  Har var sjåfør, han leste kart, han laget mat, han vasket kopper og han pleiet sin syke kone.  Nå føles det så godt og rettferdig at han kan nyte alderdommen! Det takker jeg for!


7 kommentarer:

Anne Elisabeth sa...

Du skriver såå fint....og så mange flotte bilder! :-)

K@ri sa...

Anne Elisabeth: Tusen takk! Sånt varmer ;-)
Nattaklem til deg herfra*

Anonym sa...

Du skriver veldig fint!! Og jeg blir rørt over måten du skriver om din far :-)Du er en herlig dame Kari! :-)

K@ri sa...

Anonym: Tusen takk for positiv tilbakemelding :-) Og tusen takk for positiv kommentar hvem du enn er!
Vakre tanker og nattaklem fra K@ri*

Malys krok sa...

Nei hvorfor stenge denne flotte utsikten med gardiner! Ser så fint ut der! Vet du, jeg tør aldri ha Emma løs. Emten så er det veien, eller så er det sauer eller også er jeg redd hun skal bli borte.
Men hun har langt bånd, så en viss frihet har hun, og marketurene elsker hun! Så koselig å få besøk av din far, og så fint du omtaler han!

Lady så ikke helt glad ut på den traktoren, men du fikk jo et artig bilde. Og hun står jo fint der, til ære for fotografen!

Ha en flott dag i nr 15! Klem fra oss, som skal ut og rote i hagen!
-Margit-

Mamsens hus sa...

Hei :)
Vakker utsikt fra ditt vindu. :)
Ønsker deg en fin dag.

Lisbeth Bula sa...

Herlighet , for en utsikt fra det soverommet!! Herlig med utsikt uten innsikt, ja! Veldig bra med far som surfer på Mac'en! Moren min kjøpte seg også laptop og bega seg ut i internettverdenen i aen alder av 70, ikke verst et heller synes jeg. Det er ALDRI for sent å lære gamle hunder nye triks. Det opprinnelige ordtaket tar helt feil! Kos deg med sommerdagen 8selv i 5 varmegrader:-D!