tirsdag 11. januar 2011

Jeg har sett våren!

Ja, det er faktisk helt sant!
Jeg hadde planene klare for en skitur i dag, men en vital kroppsdel syns ikke det var aktuelt, så vi endte på sparktur i dag også vi damene i No15.
Vi var ute i over 2 timer, og siden det har det vært opptattsignal hos Lady:)
Det finnes nok uante krefter med energi i det brødet jeg bakte i går, for jeg har fortsatt krefter igjen, men jeg er iskald i kroppen, så det er godt å være hjemme igjen.

Siste reste av jula står i vinduskarmen på kjøkkenet (det er den plassen jeg ser oftest i løpet av dagen), og den er parkert i en vakker vase som allerede er et kjært minne fra en trivelig dag sammen med en god venninde - som jeg savner veldig!
Den minner meg også om at om ikke så alt for lenge kan vi igjen få plukke blomster og høste av naturens overskudd, og jeg gleder meg :)
Men jeg var innom en klesbutikk på dagens tur, og der var den faktisk: Våren!
Vakre pasteller, søte blonder, duse overganger i farvene og myke og behagelige tekstiler!
Åhhh, som jeg gleder meg til å pakke bort ullundertøyet! Om ca 3 mnd i beste fall....

Jeg har nytt en kopp te og ett eple og en appelsin, så jeg må vel være litt produktiv igjen, men jeg har et veldig godt tips om du bruker te i løs vekt: Teposer som du kan fylle med din egen favoritt! Jeg hater rusk i tekoppen, så for meg er dette fantastisk, og det fungerer like fint til koppen som for tekannen.
Tusen takk for trivelige tilbakemeldinger både på blogg, mail og FB forresten :) Nå har det vært så mange positive kommentarer den siste tiden at jeg tror jeg bare må kjøre løpet videre... Det er jo ingen som tvinges til å titte innom bloggen min, så jeg takker dere alle! Ingen nevnt, ingen glemt!

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Malys krok sa...

Se nå! Nettopp skrev jeg på ditt forrige innlegg, så gikk jeg for å koke middag, og vips så er det noe nytt hos deg!
Så bra at du har sett våren så tidlig! Selv om det var i form av klær så er det jo et godt tegn!
Ha det riktig bra! -Margit-

Anonym sa...

I blomsterbutikken er det også blitt vår: )Primulaen blomstrer i alle mulige farger, det er deilig det.
Mette