tirsdag 7. desember 2010

Vinterkledd

Det er ikke alltid enkelt å være kledd for enhver anledning, men med god hjelp og rutine, så stilte den unge damen nesten i gammeldagse ullunderbukser på dagens tur :-)
Labber har hun også på beina. Rosa med orange museører foran, og gråe med rosa museører bak

Men jeg ser har en vei å gå før labbene fungerer som de skal. Jeg ser nemlig ikke for meg Bestevennen med sportstape i lomma for førstehjelp når det er nødvendig, så her tenkes det....
Gode råd? Ja takk, gjerne ;-)Skogen er derimot vinterkledd så det holder!
Vakkert er nok det eneste dekkende ordet.
Nå har jeg varmet hendene på tekoppen, og da gjenstår det bare å takke for turen!
Det er ikke hver dag lengre at vi kan gå tur sammen med Min venninde med hund i blokk, men det er i alle fall utrolig kjekt når det skjer

Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for turen kjære Kari. Så hyggelig et innlegg og Lady var rett så fin i sokker med ører og tøff bukse. Måtte det bli flere slike turer i stille, stille vinterkledd Isterdalen .

Dina og mamma'n hilser

Malys krok sa...

Så søt lady er i sine nye klær! Ser du spør. og jeg kan si at jeg fester labbene på dressleggene! Det fungerer helt fint! Nå er det vel like før vi også må begynne å kle på, ser det meldes snø. Ha det godt! -Margit-

Randi's Tanker sa...

Så nusselig Lady er i vinterklær! Jeg slipper heldigvis å kle på meg så mye. Selv om kveldene er det over 20 grader og det er deilig å vifte med tærne. Tilbragte formiddagen med Cecilia Samartin på terrassen i nydelig solskinn. I ettermiddag hadde vi en kraftig regnbyge på ca 1 time. Etter det måtte jeg ta meg en luftetur. Sitter nå på nettcafe med et forferdelig støynivå (spillehall i tillegg) og er kort. Tror du blir den eneste jeg besøker i Blogglandia i dag.

Ha det godt, både du og Lady. Sender varme tanker!

Anonym sa...

Du så fin Lady var, flink du Kari:-)
Mette

K@ri sa...

Mette: Herlig liten ulldott den Ladyen Mette. Jeg er sikker på at dere også hadde blitt gode venner dersom det var mulig.
Vi koser oss i alle fall veldig sammen med henne. I kveld har hun lært kunsten å fange sneballer i lufta. Gjett om det er kjekt da ;-)
Vakre adventstanker fra K@ri*