søndag 11. juli 2010

Tusen takk!!! Og fremgang i Mulighetenes Rike :-)

Tusen hjertelig takk for varme hilsner, mailen, smser og fine fb-kommentarer!
Det varmer, og det gir meg lysten til å fortsette og blogge.
Det er fritt frem for hvem som vil til å titte innom om de ønsker det, men om det ergrer noen at jeg blogger, så er det kanskje like greit å finne noe annet å gjøre!

Vi har hatt en lang arbeidsdag i Mulighetenes Rike i dag, og det monner nå. Men det trengtes også. Bildet viser salongbordet etter at duken er fjernet før støvet ble tørket. Så ja: Det vises overalt at det har vært håndtverkere i huset, og jeg tror dørene har stått på vidt vegg overalt det meste av tiden de har gått ut og inn. Favorittdattera tok hovedansvaret for stua, og det lukter reint, og det vises at hun har jobbet i dag. Takk vennen :-)

Det er mye malerarbeid som gjenstår, men det må bli ei råd med det også..... Dette er vinduskarmen på badevinduet! Utvendig! Og jeg nyter det. Og jeg skal nyte det enda mere når karmen er ferdig malt.

Nå er det ikke mye som gjenstår før alt er på plass på badet, men jeg må finne ett speil som skal ha den samme grå farven som baderomsinnredningen, golvet og toalettsetet, og da må jeg vel male det også for at det skal bli riktig. Dessuten skal taklistene og dørkarm pluss dørblad males. Mange strøk..... Og vaskemaskinen skal på plass i tillegg til en benkeplate over den og varmtvannstanken, men så nært har vi da aldri vært :-)

Dagens luksusfinesse er radioen på badet som har samme størrelse som to brytere. De er skapt for hverandre rett og slett!
Takk for hjelpa i dag til Favorittdattera og Svigermors Drøm! Den sistnevnte har nesten svart belte i støvsuging i dag, og i tillegg har han både vært håndtlanger og handyman.
Takk for alle de timene dere har brukt sammen med Lady også :-) Pluss middagen dere serverte to trøtte typer da de endelig var hjemme igjen!
Takk for arbeidsfellesskapet til Bestevennen. Det er alltid like hyggelig, men du verden så pirkete vi to har blitt etter hvert....
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Sjeldent salongbord! Artig at du tok bilde av det flotte mønsteret. Jeg kjørte forbi Mulighetenes Rike tidlig i uken, men da var det ingen hjemme. Men nå vet jeg i alle fall hvor det er.

Dere er flittige og det er deilig å lese om arbeidsfelleskapet.

Du Kari; ergrer du noen med bloggen din er det DERES feil - IKKE din! Koser meg hver eneste gang jeg er på besøk.

Ha en fin uke og en bloggklem til deg.

Hege sa...

Kjære Kari. Kjekt å følge bloggen din. :) - håper dere stikker innom neste gang dere er i mulighetenes rike. Det hadde vært koselig. :)

Sommerklem fra meg.