fredag 9. juli 2010

Rosen har torner....

Og de tornene treffer man enkelte ganger. Jeg har helt klart funnet noe ugress i dag, så vær fri til å titte innom bloggen min under innlegget Prøvekjøring om du vil ha med ett surt gulp!
Nettleseren sier at innlegget kommer fra Spania om det kan være av interesse. Og for noen er det helt sikkert aktuelt....
Så: Mens barna i Afrika sulter, så fortsetter jeg å blogge likevel!
Og for de som har problemer med å skille sak og person: Dere bør kanskje holde dere unna bloggen min for fremtiden! Det kan hende at jeg ikke er like høflig neste gang jeg kommenterer anonyme innlegg.....
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Besta sa...

Jeg lurer på hva sånne folk feiler, hvorfor de i det hele tatt tror at de må kommentere og spre sure oppgulp.
Ikke bry deg men fortsett med dine vakre tanker. Jeg setter i allefall pris på de:)

klem fra marilyn

Ingeborg sa...

Helt enig med Marilyn! Dine vakre tanker er verdifulle for meg! Og om noen mener de er overfladiske og usanne....vel - jeg VET at de er ektefølte jeg!

En god klem til deg, Kari, og takk for at du deler vakre tanker med oss! :)

Malys krok sa...

Jeg er rystet over at noen skriver på denne måten! Og så til deg, som skriver så lett og lystig til bildene dine! Tror nesten denne personen har det ondt med seg selv, stakkar. Tenkte forresten på dere 7. juli, men vi var ikke hjemme så jeg fikk ikke sendt gratulasjon, og siden gikk det i glemmeboken, dessverre. Emma var ikke i form i magen på dagen sin, så hun fikk heller noe godt dagen etter.
Ønsker dere en fortsatt god sommer!
-Margit-