torsdag 22. juli 2010

Man kan forundres

Og da over det meste egentlig....
Hvorfor har vepsebolet så flotte farvesjatteringer?
Det må da vel skyldes at vepsen spiser materiale med forskjelling farve...
Vakkert er det i alle fall ;-)

Og hvorfor er egentlig plantene så vakre?
Det må vel også være for å tiltrekke seg flest mulig insekter, og jeg klarer selvfølgelig ikke å si hvilken blomst som er vakrest. Men jeg kan betrakte og beskue, og jeg kan nyte :-)

Jeg har også nytt det siste døgnets besøk, og selv om det har vært herlig hektisk, så har det vært utrolig trivelig også. Det er slett ikke hver natt det serveres fiskesuppe klokka 0200 i No15, men desto triveligere når det skjer. Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang, og jeg gleder meg veldig til dere kommer tilbake ;-)

Jeg velger å ikke snakke om været i dag, og jeg skal ikke fortelle hvor våte sommergjestene mine var da de ankom i natt. På motorsykkel.... Desto verre syns jeg nesten det var da jeg sendte de videre i det samme dritværet, men det er dessverre ikke mye jeg kan gjøre med det heller. Nå er det nok snikksnakk om ingenting. I dag har jeg nemlig ingenting å blogge om, så da lar jeg det heller være....
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint du viser. Tenk så forunderlig naturens verden er. Alt fra det minste insekt, til den største blomst er et mesterverk. Nydelig lavendel.

Ser at dere har ordnet på badet. Så fint det er blitt. :)

Besta sa...

Ja det er utrolig at vepsebol som egentlig er ekkelt kan ha så vakre farger... og lavendel er bare nydelig.
Blåser en liten solstråle nordover, håper den treffer deg.

klem fra marilyn

Randi's Tanker sa...

Har aldri tenkt over at vepsebolet hadde så flotte farger. Men er heller ikke sikker på om jeg har sett et vepsebol på nært hold.

Blomster derimot; de nyter jeg på nært hold. Men stakkarane, de er våte og kalde nå! Nei, vi skulle ikke snakke om været...

Fiskesuppe kl 02:00 høre deilig ut, spesielt etter en våt tur på motorsykkel. Er sikker på at det smakte!

Ha det godt!

Kristin sa...

Jeg har da heller ikke sett at vepsbol hadde så fine farger.......har lissom kun sett dem som grå...
Og de våte sommergjestene på motorsykkel, må da ha følt seg som i himlen, når de varmes opp av nylaga fiskesuppe midt på natta; Kan'ke gøre noe om det regner da..!?
Jeg skal også spare deg for værsnakk, man skal jo være snill med sine venner!
Knus fra København