tirsdag 20. juli 2010

Været....

passer utmerket for ferieplanlegging ;-)

Så det er hva vi bruker kvelden til.
Googlemap, atlas i papirformat, kaffe og litt godt sammen med duften av nybakte brød gjør at kvelden er fin til tross for at været er det motsatte. Og det er meldt dårlig de neste 2 dagene også, så jeg tror bobilen blir fort ferdig pakket i dette været. Selv om det er noen dager til ferien, så drøyer vi den litt lengre når vi koser seg med planleggingen.

Lykkelige Lady skal ikke stues sammen med 2 andre hunder i bur på en kennell og luftes 3 ganger daglig. Det hadde jeg ikke klart å utsette henne for. Den unge damen nyter dagene i frihet og går ut og inn som det passer henne, og det får hun også lov til i ferien. Sammen med 2 andre lignende damer. Det blir nok en flott ferie for henne også, og det er jeg utrolig takknemmelig for! Takk ELI!!!

Nå er det også tid for å planlegge feriehåndarbeidet. Og det må vare noen dager, for det ser ut som om det blir lange dagsetapper de første dagene (og på hjemveien), og da er det godt å ha noe å henge fingrene i om tiden blir lang. Jeg leter etter ideer i restekurven, men jeg vet ikke hva det blir til enda.
Dessuten har jeg startet jakten på den gode ferielektyren. Musikken er allerede overført fra pc til iPhone og Nanoen, og jeg er tror jeg har verdens beste utvalg av brassbandmusikk til ferien!
Takk Favorittdattera!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Kari, høres ut som om dere gleder dere til ferie. Er så lei av Oslo. Gleder meg til å komme hjem til Romsdalen.
Klem til Lady også. Vi sees
Solveig

Randi's Tanker sa...

Godt å kunne tenke på ferie slik som været er nå ja. Egentlig har jeg ikke lov til å klage. Tross alt hadde jeg 3 nydelige uker i juni. Ferien min består av 3 gledelige stadier; planlegging, opplevelsen og mimring med bilder/blogging. Det siste tar jo VELDIG lang tid da!

Deilig at Lady får et godt fosterhjem når dere drar på tur.

Lykke til videre med planlegging & pakking!

lisbethbula sa...

Ha en riktig god ferie, både til dere og Lady!