søndag 23. mai 2010

Her blogges det grønne...


Alle de andre bloggdamene blogger jo hvitt, så i dag tar jeg vare på den grønne biten i bloggverden! Fjellet ut ser midt i bildet heter Fingran, og det er de jeg snart skal bruke, så det passer da nokså godt? Fjellet ligger forresten godt gjemt i tåke og regn i dag, så dit skal jeg i alle fall ikke på tur i dag :-)For de som har fulgt bloggen min over lengre tid, så husker dere kanskje gnålet mitt etter en Sitrongeranium? Jeg tror jeg strevde ett helt år før den var i hus, og siden det har vel ingen hørt noe fra den, og alle har sikkert trodd at den overlevde vel ikke i No15.

Nå skal jeg sette "fingran" mine i gjærdeigen som står på kjøkkenbenken. Det skal bli noe så enkelt og velsmakende som en kringle med fyll av smør, sukker, kanel og rosiner.
Fersk gjærbakst frister i alle fall meg, og dersom det frister deg, så er kringla helt sikkert stor nok :o)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Koselig med litt variasjon i bloggfargene, det har du helt rett i!
Var ikke klar over navnet på fjellet. Som jeg har sagt mange ganger; man lærer mye ved blogging.

Jeg synes det er OK vær for innearbeid i dag. Forbereder ferie med avreise neste helg. Hadde det vært nydelig vær, så hadde det blitt en pine å holde på inne!

Lykke til med "fingran" i deigen!

Anonym sa...

Nå har du vært dyktig blogger. Stigbotnhornet var vel også i regntåka idag . Været her på turstoppen vår har vært aldeles nydelig godt over 20+
Nesa vender hjemover i morra.
Har du vært på Eik eller?
God pinsedag. :o))"

Anelias hantverk sa...

Jo i bloggvärlden hittar man mycket sevärt! Jag älskar Norge med alla höga fjäll och vacker natur. Jag återkommer till din fina blogg!
Hälsningar fr Finland!

Klarafina sa...

Takk for hyggelig kommentar på min blogg! Pelargonstoffet har jeg kjøpt i min bittelille lokale quiltebutikk. Hun tok det inn til et veskekurs, men pga forsinket leveranse har hun en god del igjen. Si ifra om jeg skal skaffe til deg.

Kristin sa...

....men vejer er for laaang at gå.....

Hulda sa...

Så fint det så ut med de grønne trærne foran fjellene. Er blitt grønt og fint her nord hvor jeg bor også. :)

Randi's Tanker sa...

"Søndagstur på mandag også" har forsvunnet! Gledet meg til å se nydelige naturbilder, men ble skuffet. Får smøre meg med tålmodighet...