onsdag 6. januar 2010

Hverdagslykke


En lang sparktur med varmedress i -10 grader fortjener en kopp varm kakao :-)
At det var en klatt krem i kjøleskapet etter gårsdagens dessert gjorde ikke nytelsen verre.....
Kremen skal helt klart ikke bli en vane, men noen ganger fortjener jeg det også.En enkel hverdagsstund ved kjøkkenbordet er ikke å forakte. Jeg nyter min nyte pc, og i dag spiller den vakker musikk av Norah Jones, og det gjør ikke nytelsen dårligere. Jeg lytter oftest til klassisk musikk, men noen unntak finnes der også. Til de av dere som ikke har oppdaget iTunes enda: Det er på tide! Tenk å velge i platebutikken når du selv måtte ønske det! Og for et utvalg! Dessuten begynner mitt eget bibiliotek å bli nokså stort etter hvert også, så der er nok av hverdagslykke å velge i:-)Den gode samtalen startet i dag om været, men ei god venninne fikk meg til å se problemene med et klarsyn jeg ikke var klar over at jeg hadde, og kanskje sover jeg denne natten da....
Gode venner er godt, og tusen takk for at dere er der når jeg trenger dere!
Jeg håper at jeg også kan være til hjelp dersom dere en dag skulle trenge det......

Det dufter lam på kjøkkenet i dag, og lammeskanker som har oppholdt seg så lenge i UltraPlus-formen til Tuppeware at de nesten faller fra beinene, se det er nok en lykke i seg selv.
Lady ser frem til beinene, og de skal hun jammen få nyte!
Ikke så mye å finne på for en aktiv valp når det er så kaldt ute, men nå har hun i alle fall stjålet det ene garnnøstet mitt - og det vet jeg lå på salongbordet, så jeg har nok litt oppdragelse å gripe fatt i om lysten trenger på :-)
Desserten sier du? Det må bli fruktsalat i dag. Det er fortsatt mye frukt igjen etter julehelga, og nå skal jeg jammen trene på å filitere appelsinene. De tar seg best ut uten hinner og skall, og i dag har jeg faktisk tid til det også. For de som tenker på kremen til: Det er nok til Bestevennen. Jeg har nemlig brukt min del allerede!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Besta sa...

Det er desverre altfor lett å ha krem i kakaoen:) Det er farlig godt.
Sprek du er som har vært på sparketur...jeg tror jeg har stivnet fast inni huset.
klem fra marilyn

Anne sa...

Hei hei og godt nyttår!
Blir så glad av alle dei koselege kommentarane du legg igjen hos meg, og kan berre meddele at eg har hatt ei koseleg men litt travel jul. Men slik er det vel alltid?
Håpar du har hatt ei herleg julehøgtid og at du har flotte vinterdagar!
Klem Anne:)