onsdag 9. september 2009

Indian summer?


Hva skulle vi snakket om dersom vi ikke hadde været, - det var en kommentar jeg overhørte for et par dager siden, og jammen er det litt å snakke om også der. I går tidlig trodde jeg høsten var kommet for fullt, men det gikk ikke mange timene før det var over igjen. Ja, jeg fyrte med ved, men jeg måtte ha dører og vinduer åpne i flere timer, for maken til varme er det bare mulig å kose seg med på stranden :o)
I går kveld var det 20 grader da jeg datet senga, og det har vært varmt hele natta, og det har vært relativt vindstille og oppholdsvær, så jeg går for noen flere dager av dette slaget!Av en eller annen grunn så frister grovt brød med sirup meg når høsten dukker opp, og i går syns jeg tiden var inne for den luksusen.
Det ble 9 brød, og da slipper jeg i alle fall å bake i dag.
Brun ost og en kopp kaffe sammen med det grove blir nok frokosten i dag, men det blir ikke enda. Jeg har ikke særlig lyst på mat før jeg har vært oppe et par timer, men da vet jeg i alle fall hva jeg skal ha når den tid kommer.Høsten er luksus hva blomster angår.
Stokkrosene kan jeg jo ikke ta med inn sånn som de er, men jeg høster gjerne knopper og legger de i ei skål med vann. Der holder de seg i dagevis, og jeg syns faktisk de er like så dekorative der som i en vase. Jeg nyter de i alle fall :o)Og min venninde Astrid Lindgren folder så det bugner. Det er bare å høste av overflodet nå. Jeg vurderer en bukett av den sukkertøysøte Floksen også. Men den må nok stå på bordet på terrassen, for jeg syns ikke den lukter godt.
Jeg er i alle fall ikke i tvil om at dette blir en utedag! Det nærmer seg 20 grader allerede, og med litt vind i lufta så må jeg nok benytte den gode klestørken. I dag tror jeg pleddene skal få en runde i vaskemaskina. Det er ikke så mange minuttene det tar før de er tørre igjen med dette været :o)
Om du ikke har klesvask, så nyt dagen der du er.
Om litt skal jeg nyte frokosten, og i dag som sagt med en kaffekopp. Det er ikke hverdagskost i No 15 :o)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Besta sa...

Det var 17 grader da jeg la meg, og det ser ut til å bli en like flott dag i dag :))
9 brød, du er jammen flittig. Skulle gjerne hatt ei skive når det lir av litt.
Ha en fin dag.
Klem fra Marilyn

Randi's Tanker sa...

Skulle ikke tro at vi bor kun 1 time unna hverandre! Her er det langt fra Indian Summer...

Er imponert over baksten!

Ha fortsatt en fin dag.

Ingeborg sa...

9 brød??? Ja den som hadde hatt fryseplass til det gitt...

Kristin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.