tirsdag 8. september 2009

Hmmm......

Er det høst nå allerede?
Jeg har hørt noe om høststormer, men her hvor vi bor er ikke sørvesten det som plager hos mest, så vinden har ikke satt sitt preg på dagene enda.


Men jeg oppdaget at jeg hadde 4 bøker på gang samtidig... Det bruker i alle fall være et høsttegn. En bok på nattbordet, en på stua og lydbøker som selskap når noe må gjøres og P2 sender noe som ikke fenger så veldig.Dessuten er jo et nytt Vakre Hjem tilgjengelig :o)

Det må jeg jo bare ha, men noe må ha skjedd med det også den siste tiden. Jeg syns det har blitt veldig mange annonser der, så jeg er i alle fall sikker på at det bladet kommer til å bestå, for der kan ikke mangle på reklameinntekter.En kopp kakao er nok også et høsttegn, men i dag var det akkurat det som fristet. Te er vanligvis min følgesvenn i hverdagen, men så fristet altså kakaoen....


Jeg har i alle fall ikke tenkt å fryse. Vi har ved så det holder, og dersom det blir oppholdsvær i ettermiddag, så tror jeg jammen det blir en vedøkt sammen med Bestevennen :o)

Måtte din dag også bli hva du ønsker enten det er kaldt eller varmt rund deg!

Jeg skal i alle fall sørge for å holde varmen:o)

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anne sa...

Å, som eg elskar hausten!
Det er så deilig med innedagar i varmen, mens det blir kaldare og kaldare ute:)
Eg har lagt deg til i blogglista mi forresten, for her skal eg innom ofte:)
Ha ein flott haustdag!
Klem:)

Besta sa...

Alltid godt å ha en (eller flere) bøker liggende og selvfølgelig 1 blad.
Du minnet meg på at jeg glemte å kjøpe kakao i dag :(( må kanskje ta en tur til butikken igjen.
Deilig å få satt løkene og besten har kjørt inn litt mere ved.
ha en fin kveld.
Klem Marilyn

Datt sa...

Ja, nå må jeg bare innse at det er høst... Jeg får besøk av noen venninner idag, da serverer jeg nyinnhøstede gulerøtter med dip, det er en av fordelene med høst i alle fall! :) Det og at jeg kan tenne masse lys da...!