torsdag 10. september 2009

Et farvesterkt blogginnlegg :o)

Jeg ble så overrasket over farvene på bildene til dagens blogginnlegg...
Er dette meg da?
Det er i alle fall mitt, så da får jeg vel bare fortsette.
Jeg levde i troen på at jeg hadde 7 x 7 ruter på lappeteppet, men det er nok bare 6 x7 likevel. Det skal i alle fall få ligge en stund nå, for jeg ser lapper så det holder for øyeblikket. Dette skal bli ferdig om 30 år cirka. Da skal jeg slumre under lappeteppet, så jeg har god tid :o)

Jeg har forresten flyttet inn i hylla på kjøkkenet. Hvordan oppbevarte jeg lysene før denne smarte oppfinnelsen forresten? Nå er det lett tilgjengelig, men likevel skjult. Om enn kanskje noe farverikt der også til meg å være......

Her har jeg enda flere farver..... Og her har jeg ikke 30 år på å bli ferdig heller. Jeg kjenner faktisk at det skal bli godt med ei kofte utover høsten, så jeg får ta meg sammen og strikke litt i dag. Den andre armen er godt påbegynt, så det bør ikke være uoverkommelig å bli ferdig heller - om skulderen vil da.... Det er til syvende og sist den som er sjefen over håndarbeidskurven!

Og mens jeg strikker så kan du nyte den vakre orkideen! Nei, det er ikke det lyset jeg omgir meg med til vanlig, men jeg koser meg når jeg kan manipulere verden i Picasa.
Det gjør ikke noe om jeg jukser litt heller her. Det finnes jo ingen oppskrift på vakre blomster!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Besta sa...

Det var flotte farver i lappeteppet, det ser ut som du har kommet litt lenger enn meg i allefall. Jeg har hatt en laaaang pause. Tar det nok fram igjen når det blir kaldere ute.
Ha en fortsatt fin dag.
Klem fra Marilyn

moa sa...

Det var et nydelig lappeteppe!
herlige farger..

ha en fin dag -
Moa

Ingeborg sa...

Har du ikkje tenkt å slumre på 30 år??? ;P Eg syns teppet var heilt nydeleg :) Gode duse fargar som utstrålar ro :)