tirsdag 11. februar 2014

Hei hei Bloggen! Husker du meg?


Det har nok blitt lengre og lengre mellom blogginnleggene den siste tiden, men jeg klarer liksom ikke å gi meg heller.....  Det er så utrolig mange dyktige bloggere der ute, og hver gang jeg finner en ny, så kommer fristelsen om å begynne igjen.  Valget står litt mellom å fortsette med de vakre tankene eller begynne helt på nytt.....  Så jeg er nok litt i en tenkeboble akkurat nå.


Den siste tiden har vi - igjen - vært i en musikkboble.
Denne helga var det NM for Brass Band i Bergen, og det var Favorittdattera og Malin som representere familen der.  Kjekt m tredje generasjon av familien i Tomra, og ekstra flott var det selvfølgelig at slagverkgruppa endte med gruppeprisen - og at Tomra kom på 3. plass i 1. divisjon.  Kun 1 poeng skilte mellom 1. og 3. plassen :)Vi hjemmesitterene hadde Tv2 Sumo å trøste oss med, og det er faktisk en god erstatning dersom man har tatt valget om ikke å reise til Bergen.  Vi invisterte i Apple-tv til NM, og det var veldig kjekt å få sendingen på storskjerm i steden som å sitte med Mac´n på en krakk mellom oss.
Jepp, jeg liker teknologien, og teknologien er nok kommet for å bli.  Det gleder bare å henge med så teknlogien ikke får overtaket....


Forrige helg var også familien i aksjon på konsertfronten, og denne gangen representerte også Bestevennen, Favorittdattera, hennes bror og igjen Malin :)  De to sistnevnte fremførte en imponerende zylofon-duett!  Konserten og rammen rundt var ett nytt, men vellykket arrangement, og i ettertid smakte det nok godt med hederlig omtale av arrangementet for Bestevennen.....
Det går noen timer for han som reiser tre timer hver øvelse, så jeg unner han vel at det lykkes også :)

På hjemmefronten er alt ved det vanlige, men jeg må vel finne frem min kjære Nikon og ta noen bilder av hverdagens gjøremål fremover.  Skal man blogge, så må man fotografere også, og jeg har i alle fall ikke vondt av den aktiviteten.

Jeg ønsker dere alle en flott dag, og en ekstra god tanke sendes til de som har klart å inspirere meg til å kikke på bloggen min igjen :)


3 kommentarer:

Randi Melsæter Pedersen sa...

Så kjekt å se deg i blogglandia igjen!
Håper det ikke blir like langt mellom innleggene i tiden framover.

Kjekt at det gikk så bra med TBB i Bergen. Jeg kom meg dessverre ikke på generalprøven de hadde.

Så kjekt det må være for Bestevennen når så mange i familien er med i hans musikkverden! Og i media ser jeg at Bestevennen har fått skikkelig dreis på dølene.

Fin dag ønskes!

Ruths datter sa...

Koselig at du er i bloggfarta igjen da Kari. Flinke til å musisere dine kjære forstår jeg.Det tar tid å blogge. jeg sliter med et kamera så bildene mine er såre dårlige for tiden.
Klem

Ellen Kathrine sa...

Hej Kari!
Tak for din søde kommentar på min blog om det hæklede tæppe.
Der er en opskrift i en bog der hedder Lutter løkker, af hende som har bloggen Lutter idyl. Jeg vil gerne skrive hvilket garn osv jeg har brugt- det varer blot lige en stund inden jeg får det til .-)
har du lyst kan du sende mig en mail på ellenkathrine67@gmail.com så kan jeg skrive noterne til dig der :-)

Håber du snart kommer tilbage til bloggen og skriver et nyt indlæg- så vil jeg hygge med at læse med :-)