mandag 7. oktober 2013

Jeg gratulerer!!!



Favorittdattera feiret 30 årsdag på lørdag, og det må selvfølgelig blogges også :) Selve dagen var fredag, og det var nok ingen latmannsdag for jubilanten.  Først ekstremruten Romsdalseggen, så pynting av lokale, tilrettelegging av natursti, bretting av servietter, pakking av godteposer til de små,- ja, det er nok lettere og nevne det som ikke ble gjort, enn hva som ble gjort...  All ære for 100% ståpåvilje, smil og god planlegging!!! Dette kan du! 


Det ble tid til litt kakespising på fredag etter en god middagsstund når de spreke turgåerene var hjemme igjen (2 timer tidligere enn planlagt?), og litt familetid ble det også, men lørdagen ble familiedagen som jeg tror det går lang tid før jeg kommer til å glemme! Favorittdattera har klart og samle ALLE sine slektninger pluss gode venner, og jeg kan aldri huske at vi ALLE på noe tidspunkt har vært samlet, så dette var trivelig :)



Hverdagen har innhentet oss, det blir plagsomt stille i huset når de besøkende er tilbake i København igjen, men vi lever godt på disse minnene en stund!  At jeg i tillegg sitter igjen med en nydelig blomsterbukett, mange farverike servietter og ganske så mange plastskjeer er heller ikke noe å klage på, så jeg gjør det i alle enkelhet:

GRATULERER MED 30 ÅRSDAGEN ANNIKEN, TAKK FOR AT DU ER DU, - OG TUSEN TAKK FOR EI FANTASTISK HELG ღ

2 kommentarer:

Ruths datter sa...

Så koselig det må ha vært. Ho er ikke bare vakker din datter,men sprek og flink også. Vel overstått Kari.
Klem

Livets små øyeblikk sa...

Gratulerer så masse med overstått til datteren, oktoberjenter er fine du;)
Klem fra Hanne