søndag 14. juli 2013

Jeg blogger fra No1 ღ

Det er nok en fare for at jeg er slettet fra blogglistene til de fleste faste leserene min, og det er jo ikke så rart. Det er over en måned siden jeg blogget sist, og det har sin naturlige forklaring, men det kan jo ikke alle ta hensyn til.
Vel: Forklaringen er egentlig enkel: Vi har flyttet, og nå er det like før No15 er over i historien for vår del, men du verden for en jobb det er å tømme ett helt hus! Noe er enda tilbake, men det er snakk om detaljer i den store sammenhengen, og vi fikser vel det også.  Vi har hatt ufattelig god hjelp, - ingen nevnt ingen glemt, men en stor takk til Mette og Greg som uoppfordret stilte med bil, henger, fire sterke hender og mye fagkunnskap på montering av møbler!  Tenk at det finnes folk som er så positive og slenger jeg rundt for å hjelpe andre!  Jeg er imponert!


Jeg ser at det blir en liten runde på badet i kveld :-) Herlig med nytt bad da! Og dette er tre ganger så stort som det vi hadde tidligere, så jeg storkoser meg. Vi har lagt en hvit høyglans benkeplate oppå vaskemaskin og tørketrommel, så jeg har fått skikkelig arbeidsbenk på badet også, og med den benken på plass så gjøre det ikke noe om vaskemaskinen og trøketrommelen stjeler litt plass der inne. Jeg simpelten elsker norges-glass, og de har selvfølgelig fått plass på badet.  Jeg syns de er like så dekorative som mye av det som er i handelen, så jeg blir nok å bruke den patenten jeg :)


Søstrene Grene er en av mine mange danske favoritter. De har så mye kjekt småpjask, og disse kjekke skålene passer godt til dill og dall som finnes på badet. Lokkene er trehvite, men det er utrolig hvor freshe de blir med litt dekor på lokkene. Søker du detaljer, så anbefaler jeg Søstrene Grene om de finnes i nærheten! Det har vi heldigvis fått, og jeg er sikker på at det er enkelte som syns det er greit at kofferten ikke skal være full av Søstrene-stæsj hver gang hun kommer hjem fra Køben:-)


Jeg klarer ikke kvitte meg med endene mine, så de står trygt plassert på vasken.
Det er nesten så jeg blir glad når jeg må skrubbe neglene mine Det er mye som skal på plass før vi kan si oss helt ferdige, men det meste er i alle fall på plass nå.
De fleste møblene fikk være med på flyttelasset, og noe av det har fått en omgang med hvitmaling før vi flyttet, og nå ligger det 9 nye knotter og venter på montering på en nymalt kommode. Knottene kommer selvfølgelig fra Søstrene Grene :)

Om noen kikker innom og legger igjen en kommentar, så vit at jeg setter pris på det, men om dere har glemt hun som blogget fra No15, så skjønner jeg det også :-) Nå blogger hun fra No1, og det er hun svært fornøyd med!

En god uke ønskes dere alle enten dere er hjemme eller ferierer.
Take care, og god bedring til deg som må passe på helsa til uka!
Jeg tenker på deg også ღ

2 kommentarer:

Ingeborg W sa...

Til lykke med ny bolig! Ingenting er som å komme i orden på nytt sted :)
PS: Jeg er fortsatt innom bloggen - minst ukentlig!

Lisbeth Bula sa...

Du er ikke slettet vet du!! Kos deg nå i nytt hus! Nå er jeg i Lom og hygget meg glugg ihjel sammen med gubbelille.