søndag 1. april 2012

Ja ja ....

Det finnes så mye mer å spøke april m enn været, men hos oss har det nesten vært en stående vits at jeg har sagt at det har kommet sne 1.april! I år er det i alle fall ingen spøk, men siden jeg ikke har vært ute å sjekket enda, så skal jeg være forsiktig med å anslå hvor mye sne som er kommet, men Bestevennen <3 er realisten i heimen, og hans kommentar er: "10-15cm. Ikke noe mer????" Det er nok for meg da:) Så innedag i dag altså, og da koser vi oss likevel, og siden det er påske, så har vi i alle fall mye godt å kose oss med i Melkesjokoladeboksen. Husk: "Livet er mye mer enn været, så nyt om det sner aldri så mye" <3

3 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

tja ka ein sei --- vi har samme møkkaværet her på sunnmøre også ;(

men med enda litt meir snø og ein del vind i tilegg - kaos ...

men veldig godt innevær da

monikasmil
ps... kor har du kjøpt kakeboksen din mon tro

Lisbeth Bula sa...

Ja, det er jo ikke uvanlig, men likevel ikke morsomt med snø når man først har fått øye på vårtegn. Her er det strålende solskinn, men den forbaska vinden ødelegger. det holder for meg å se ut av vinduet på hekken som knopper seg og gjøre som deg: ha en innedag og hygge meg med det. Ha en god mandag.

Malys krok sa...

Det er mange av oss som har det slik i påsken! Kjersti har likevel fått mange fine skiturer! Plutselig er sola der, og vips! Så er alt forandret! Godt du har sjokoladeboksen der! Ønsker dere gode påskedager!
ps: Kom i skade for å slette hele blogglisten min, og av alle, så hadde jeg ikke fått deg på plass igjen! I dag begynte jeg å tenke på deg... og så fant jeg deg igjen!
-Margit-