fredag 16. mars 2012

Jammen sa jeg SUR deig :p


Det var i alle fall ikke troen på at det skulle gå bra som manglet denne gangen,
men en eller annen plass underveis så har altså surdeigen min dødd.....


Før jeg dro på tur i dag, så satte jeg en brøddeig av saken, og egentlig så trodde jeg vel at dette kunne gå, men de flotte "boblene" på deigen har ikke vist seg siden jeg tilførte deigen mere mel og vann på onsdag, så da avgikk den vel.  I alle fall var det ikke mye fres i den saken som møtte meg da jeg kom hjem fra tur, men den står nå enda i bollen sin.... Kanskje den imbestemmer seg i natt?

Jeg gir meg derimot ikke med første forsøk, så det står en ny surdeig på kjøkkenbenken!
Kommer tid, kommer råd, - eller: Fortsettelse følger!!!


Men så til dagens nytelse!
SÅ vakkert, vårlig og godt!  Dette må kalles medisin for kropp og sjel, og siden min kjære iPhone er hos telefondoktoren, så fikk min kjære Nikon være med på tur igjen, og det skal den jammen få lov til oftere :-)
Jeg skryter ofte av telefonen min, og det med rette, men når det kommer til fotografering, - så er min kjære Nikon suveren, og egentlig verdt jobben det er å bære på den!  Det må jeg bare huske.....
Min kjære iPhone er allerede på vei hjem igjen etter oppholdet hos telefondoktorer, så det er nok der de effektive jobber!
Me like: Unlock.no !Turen?  Jo, en nytelse!  Selskapet?  Fortreffelig!
Det er nok en mulighet for at vi gjentar det :-)

Med det samme jeg nevner det positive:
Jeg har vunnet: Landlige hjem!
Det har blitt noen kommentarer i årenes løp på forskjellig blogger, så derfor var det ekstra stas å vinne!  En gang må jo være den første, og nå kan jeg skryte av hell i både kjærlighet og lotteri.
Det lover godt for lotto-trekningen til helga.  Jeg har en femukers inne, så jeg er i alle fall med, og skulle det slumpe til å bli meg denne gangen, ja, så lover jeg at du skal få vite det!1 kommentar:

Randi's Tanker sa...

Et lite besøk før jeg avslutter natten. Lenge siden jeg har vært her, så det var mye å lese om.

Maten hopper jeg over, for jeg er mett. Lommeboken derimot: Aaaahhh - den var lekker! Jeg har lommebok-fetisj. Merkelig nok har jeg hatt (og brukt) den samme lommeboken i 19 måneder. En lekkert og mykt skinn, kjøpt på Mallorca. Litt stor og velordnet.

Merkemaskinen er en super investering.

Takk for besøk. Boken jeg anbefaler MÅ du bare lese. Er sikker på at du vil storkose deg.

God helg!