torsdag 15. mars 2012

Hvorfor ikke?


Jeg har gått å snarra litt med alt det som må være i vaskekjelleren, og tidvis syns jeg det er ALT for mye kjedelig emballasje som vi må dra i hus, men MÅ vi, så MÅ vi.  Det er vel derfor det har kommet så mye lekkert på markedet for å oppbevare blant annet vaskemiddel.  Jeg kunne nok ha vurdert noe av det nye om jeg hadde vaskerom og bad sammen, men nå er jeg så heldig at jeg har en god vaskekjeller og tørkekjeller, og der trenger jeg ikke emballasjen til hundredevis av kroner, så jeg endte med å kjøpe en tekstemaskin heller :)  Den har jeg egentlig luktet på lenge, og jeg kombinerte den enkelt med vaskeromsemballasjen, så nå har jeg både i pose og sekk, og med hånden på hjertet:  Jeg syns faktisk at Norges-glass er fine :-)Denne kjekkasen kan jeg i alle fall finne mange bruksområder til, og den var så enkelt i bruk at jeg ble nesten forundret....Jeg har sendt min kjære iPhone til telefondoktoren for å skifte bakglasset, og det er faktisk litt rart å være uten mobil, men det må vel gå det også.....  Jeg håper i alle fall at det ikke varer for mange dagene, men jeg står han vel av?Lev Landlig landet i postkassen min i dag, og det var som bestilt!
Jeg skal ikke gjøre det skapte skvett i kveld, og da er det godt selskap for den planen.
Lady og jeg har hjemmealenefest i kveld, og jeg har fått noen sting bak på ryggen etter å ha fjernet enda en føflekk, så jeg kjenner at det kan være greit å bare sløve i kveld, og vi damene har allerede inntatt hver vår go´stol, og der finner du oss om du trenger oss :-)  Det nytter i alle fall ikke å sende en sms i kveld!

3 kommentarer:

Nennes sa...

Kjempefine, Norgesglass kan brukes til det meste!

Landlige Hjem sa...

Hei på deg Kari ;)
Så flott, Norgesglass er supert ,))
Håper du tar en titt innom bloggen min da jeg har noe til deg ;))
Nyt fredagen og ha en strålende helg!!
Klem Anki

Lisbeth Bula sa...

Alt som holder orden er av det gode!! Stingene får jeg håpe ikke er plagsomme under nattens søvn. Kjøpte meg et interiørbald selv i ettermiddag, sov i stolen etterpå, så nå blir det vel ikke fullt så tidlig i senga på meg. Men fredag er det jo litt TV verdt å se på og så kan man lese og strikke. God helg!
Bra du har fått orden på IPhonen! ;-)