søndag 4. mars 2012

Hver dag er en fest :D


Jeg velger å tro det til det motsatte er bevist! Jeg tror ikke det er mulig å være mere forkjølet enn jeg er uten å være sengeliggende, og jeg vet ikke så mange andre måter å få tiden til å gå på mens jeg venter på å bli frisk enn å kose meg, så da blir det sånn :)


I all enkelhet så ønsker jeg dere alle ei fin uke, og jeg håper det blir ei uke med godt vær for dere alle. Det har lignet på vår det vi har opplevd de siste dagene, og mye vil ha mer, så jeg har bestilt det sånn fremover! Jeg nyter sneklokkene som spretter opp overalt, og jeg kan berette om at tulipanene allerede har kommet 10 cm over bakken inne ved husveggen, så dette ligner våren :-) Nyt den!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Petrine sa...

♥ vafler

God bedring!

Lisbeth Bula sa...

Vaflen så nydelige ut. Men det var leit å høre at du er så sause forkjøla. Jeg trodde du var blitt bedre siden du hadde vært ute i dag. Neinei, da får vi sitte på hver vår tue, med hver våre høye fjell(mine litt nærmere enn dine)og drive egenpleie og hverdagsfest!God bedring. (jeg har visst glemt å lagre deg som WF venn og trodde jeg visste passordet ditt, men det funker visst ikke.Så hvis du vil spille en gang må visst du starte)