mandag 6. februar 2012

Mandag....


Og jeg syns faktisk det er ok. Helga har vært intens, men du verden så trivelig, og etter ei sånn helg er det greit med mandag også :)


Te-lys-sesongen varer lenge enda, og det koser jeg meg med, men jeg syns det var kjekt med fullt dagslys dag jeg tok dynene inn fra vinduskarmen i ni-tia i dag, så nå blir det nok som med Ole Brum fremover:
Ja takk, begge deler :)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Ja, hvorfor ikke gjøre det enkelt !? Du har helt rett i at det er godt med begge deler nå! Lyset utenfra må gjerne overskygge det som er inne, en tid på dagen! Koselig ser det ut med de lyshusene! Klem fra meg! -Margit-

Randi's Tanker sa...

Dette var jo et skikkelig stemningsbilde. Joda, det er OK med mandag og spesielt i dag når jeg har fri fra arbeid. Telyssesongen varer nesten hele året hos meg...

Ønsker deg en fin uke!

Med kjæleik til livet sa...

Koselig mandag ...
Her er det også lys på bordet, baks brød og kosa meg med litt heklekrok

Monikaklemma ;)

Lottemora sa...

Ja takk begge deler her også. Elsker å tenne lys, men ingenting er som når den vakre vintersola endelig kommer fram over fjellet her.

Ønsker deg en finfin kveld, klem fra Lottemora

Anita sa...

Hei på deg!
Fin blogg du har :) Og diggar den gule mano-koppen din♡ Eg har ein kvit men kunne tenkt meg i mange fargar :)

Klem Anita B

LØB sa...

Enig i alt du sa der. Men svar fra egen blogg: Nei- jeg prøvde nye kjøkkenmaskina til de bollene! Armene tåler ikke sånt akkurat nå.. Derfor så fantastisk med en sånn maskin. Trille bollene holdt lenge, takk. Nå sitter jeg med glovarm te m honning og har kastet i meg C vitaminer.. Ikke har jeg orket å ta fatt i noe av garnet jeg hadde dratt fram heller. Bedre lykke i morgen..
Ha en god uke, da!

Lottemora sa...

Bor du i nærheten? Bli med på bloggtreffet i mars da vel.