torsdag 2. februar 2012

Jeg valgte gult?


Det må kunne kalles ett uventet valg fra min side når det også står lilla og rosa i skapet, men kaffen nytes altså fra en gul Mano-kopp, og den smaker fortreffelig. Kanskje velger jeg gult for at det var mye snakk om våren i går? Jeg var i begravelse til en som alltid priset våren, og kisten var dekket av farverike tulipaner så det minnet om det vakreste vårbildet man kan tenke seg. Det har gjort inntrykk! Det gjør også inntrykk å gå i begravelse til noen som er jevngamle..... Takk for gode minner Johan!Hvil i fred!


Skrivebordsbildet på Macen har jeg ikke tatt selv, men jeg får lov å bruke det :) Tusen takk Anne! Hun har gitt det tittelen Gullsauer, og det er akkurat hva det er. En rolig surfestund er snart over, og det er på tide å tenke middag igjen. Like vanskelig hver dag, men jeg skal nok snekre sammen noe som passer maven i dag også.
Men hva er det egentlig med meg og vrangmasker? Strikketøyet ligger på kjøkkenbordet ved siden av meg, og jeg har ikke før avsluttet ett prosjekt med en pinne rett og en LANG pinne vrang, og så kaster jeg meg i gang igjen med de vrange? Nå er det tre vrange og en rett, deretter blir det fire vrange og en rett, så fem, - for til slutt å ende opp med mange flere mellom hver rette maske!!! Jeg sier det bare: Jeg har nok ikke tenkt! Kanskje jeg skal snu hele prosjektet på vrangen :)
Posted by Picasa

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

Nå må jeg bare spørre: skal vi IKKE få se ponchoen!?!?