lørdag 11. juni 2011

Aftenbønn til Telenor


Det måtte bli sånn i kveld.
Jeg har publisert en aftenbønn på veggen til Djuice/Norge på Facebook, og jeg tillater meg å gjengi den her også:

Kjære Telenor!
Dette er min aftenbønn: Kan dere være snille å fikse iPhonen min til jeg våkner i morra tidlig? Jeg vet at jeg er liten i forhold til dere store, men jeg har vært snill i hele dag, og jeg kommer til å være snill i morra også dersom dere hjelper meg! Det lover jeg! Kjære Telenor! Du er stor, jeg holder av deg, og jeg håper at jeg ikke trenger å gå fra deg. Pass på liten og på stor, for vi trenger dere, men dere trenger også oss små dersom dere skal klare dere fremover!
Dette er vel en advarsel, men jeg velger å gi dere en valgmulighet. For aller siste gang!
Med hilsen Kari Skram ødegårdEnn så lenge skal jeg forsøke meg på vakre tanker, og dersom du har lurt på hvorfor jeg ikke svarer på meldinger eller henvendelser som ligger på svareren min, så vet du hvorfor nå.
Den enkleste måten å nå meg er ved kommentarer på bloggen eller på FB, men dersom du fortsatt har ett frimerke i lommeboka di, så har akkurat Favorittbroren min fortalt meg at det er mulig å sende brev fortsatt.
Gjett om jeg skal kikke i postkassen når jeg lufter Lady før sengetid da!
Ikke mere postgang i dag? Ikke i morra heller? Og ikke mandag?
Er det rart jeg syns det er på tide at de fikser min telefon også da......2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei kjære L og L , godt at alt er bra. Ja det med iPhone er ikke bra. Skjønte at nettet lå nede , det gjorde det her også til idag tidlig. Har gått tur ned til elva og nå er det vann på veien. I kveld har jeg, tantebarn, bror og svigerinne vært på lovsangsmøte på ørskogfjellet. Det gjorde godt for ånd og sjel. Ha en vidunderlig helg.
Klem fra en på to og en på fire

merethe sa...

Hei på deg :) takk for besøket på bloggen min. Koselig når nye dukker opp. Artig innlegg du har skrevet om telenor. Vi har vært heldige og alt har fungert her.
Jeg må nå si at her i hagen er det også MASSE ugras :)
Regnet og varmen har gjort sitt til at ALT er frodig. Til og med det som ikke skulle ha vært det :)
Det er meldt sol i dag så håper jeg at den dukker opp snart. Nå er det nemlig helt grått. Ønsker deg en flott dag. Mange klemmer Merethe