fredag 25. mars 2011

Mens jeg venter på våren

Jeg tror faktisk at det er enklere å vente på våren om jeg begynner å blogge igjen :-) Da tar jeg i det minste frem fotoapparatet og begynner å lete etter vårtegn, og det kan sagtens være vanskelig nok å finne de, men Lev Landlig dukket opp i postkassen i dag, og med hvitveis på forsiden, så var dagen rettet :-)
Jeg burde vel ikke beklage meg, så jeg bare forteller at vinteren igjen har overtaket, og nå leder den faktisk med 30 cm nysne. Igjen... Men det har vært enda mere før, så vi fikser vel dette også.
Og under dette vakre hvite dekket blomstrer sneklokkene og krokusen, så det går så absolutt den riktige veien. Det tar bare så mye mere tid enn hva jeg tror....

Disse gode vennindene koser jeg enten det er sne eller ei, men vi damene som henger i båndene begynner å få nok vinter nå, skjønt vi var vel begge enige om at sne faktisk er ett mye bedre alternativ enn regn.
Det er ett eller annet som skjer når de begynner å snakke om at det er lite vann i vannmagasinene. Da tar vi nordvestlendingene virkelig fatt på jobben, og vi produserer maks i lang tid. Vi har allerede jobbet med saken ett par uker, men for å være på den sikre siden, ja, så tar vi like gjerne ei uke til - i alle fall :-)
Tusen takk for veldig mange hyggelige tilbakemeldinger om min lille bloggferie. Sånt varmer! Jeg hadde ikke ventet at noen stoppet meg på gaten for å høre når bloggeren hadde tenkt å avslutte ferien, og det har faktisk skjedd flere ganger. Dessuten har mange allerede etterlyst mine vakre tanker på FB, og da er det vel ett å gjøre:
Jeg produserer Vakre Tanker med glede :-)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, der var du tilbake, det var bra. :) Koselig bilde av hundene i vinduet. :) Jeg fikk også LevLandlig i dag. Supert!

Randi's Tanker sa...

Kjekt å se deg igjen! Jeg fikk bloggsperre og måtte også ta en liten pause. Nå kjenner jeg at lysten kommer tilbake, litt etter litt.

Leter etter vårtegn her i fjorden også, men lite å se foreløpig. Vi må nok smøre oss med tålmodighet en stund til. Men i morgen stiller vi klokka mot lysere dager. Deilig!

Ønsker deg en fin helg!

Pia Nelly sa...

Hei på deg=)!
Tusen takk for kjempe koselig kommentar, det varmet=)!! En herlig blogg du har, så jeg legger deg i listen min! Selv om det er bart ute hos oss, er det ikke så mye som spirer og gror...men det kommer vel;)! Gleder meg til Lev Landlig kommer i min postkasse også!!!

Ha en herrrlig helg=)!
Klemmer!