lørdag 5. mars 2011

Takk! Bare bra :)

Men jeg skjønner godt at noen lurer på om jeg i det hele tatt lever.... Nå MÅ det være den siste helga med pc-problemer i No15, så etter dette blir nok alt mye bedre :)
Jeg bruker telefonen til å surfe på nettet, og det gir meg i alle fall muligheten til å følge med i blogglandia selv om jeg ikke kan si at jeg betrakter meg selv som en del av det gode selskap, og jeg savner det. For at ikke bildene mine også skal bli borte i denne elendigheten, så er de nå kommet over på den eksterne harddisken, det samme har skjedd med de dokumentene som jeg trenger ta vare på, men musikken finnes fortsatt på pc'n, og det må da kunne betraktes som en lykke. Å spille musikk er faktisk det eneste Hr. PC kan brukes til for tiden, og til det bruk finnes det helt sikkert bedre egnet redskap, så tidlig mandag morgen blir det nok ett besøk til Hr. PC-doktor igjen. Jeg antar han er rett så uthvilt til den tid, for han har hatt vinterferie denne uken, og jeg har latt han få ha ferien sin, for jeg liker uthvilte mennesker med pågangsmot, så om noen i blogglandia krysser fingrene for meg da, så kommer jeg tilbake med kommentarer fortere enn svint. Det må bare bli sånn nå, for nå går det ikke lenger med å fortelle meg at pc'n er i orden, og så kastes jeg ut av alle programmer midt i arbeidet uten muligheter for å lagre noe som helst. Jeg skal ikke si hvor nær maskinen har vært på å bli kastet ut gjennom vinduet flere ganger denne uken....


Anyway: Nok pc nå!
Denne uka har jeg virkelig nytt at våren har meldt sin ankomst, tulipanene er kommet 5 cm opp av jorda inne ved husveggen, onsdagens formiddagsmat ble inntatt på terrassen i varme og solskinn, og den største geranien fikk også være med ut på lufting, sneen i oppkjørselen var helt borte, og det var mulig å gå tur uten vintersko med brodder :-) Lykke!

Når jeg ser på bildet over her, så må jeg si at jeg gleder meg veldig til å kjøre inn i våren igjen!
Men i dag har altså snefresen gjort jobben sin, og det er helt sikkert alt for tidlig å drømme om ei helg i bobil (med sommerdekk), men vi har vært i Mulighetenes Rike i 3 dager, og den vårlig fornemmelsen fra forrige helg med klestørk i hagen er bare ett hyggelig minne. Full vinter igjen der også med andre ord.
Men drar du den, så drar du den! Og nå er jo det verste av vinteren gjort uansett, så jeg satser på at sneen smelter fort. Den må faktisk det nå, for jeg merker at jeg begynner å bli utålmodig, og det er ikke en tilstand som kan være konstant dersom andre mennesker skal kunne fungere sammen med meg.
Men til så lenge: Lev vel, og nyt enten det er vår, vinter, VM, hverdag eller helg.
Husk at alle disse dagene som kommer og går er selve livet, og det er komplett umulig å be om reprise. Ha en fin søndag alle sammen, og heldigvis finnes det gode klær for dager med dårlig vær :-)

2 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Det var deilig disse vårdagene vi hadde. Synd å måtte rykke tilbake til start! Men det kommer en ny vår...

Håper du får ordnet PC'en. Føler med deg. Jeg ble nesten hysterisk da jeg var uten. Men kanskje det også gjør godt med en pause nå og da? Merker at jeg ikke er fullt så avhengig nå.

Ønsker deg en fin søndag!

LØB sa...

Tulipaner!? Veranda!? Jeg lengter meg nesten syk her jeg sitter og ser på sola som kryper nedover fjellsiden og bare er en ukes tid unna mine (usannsynlig) skitne vinduer :-D
På jobb skinner sola oss midt i fjeset og denne uka har det dryppet fra tak. Det er håp!! Glad for å se et innlegg på bloggen din Kari. Jeg er visst litt avhengig!