tirsdag 1. mars 2011

En snodig oppdagelse....


Ja da, jeg trodde alt skulle være bare fryd og glede i dag, men den opplevelsen ble nokså kortvarig.
Men så har det seg sånn at enda så går det noen lunde rundt oppe i toppetasjen, og ett øyeblikk fikk jeg kontakt med min egen harddisk:
Det er slett ikke Picasa som har problemet (selv om jeg har brukt mange timer på å fikse det den veien), problemet ligger i Opera! Men hvordan kunne jeg gjette det sånn helt av meg selv?
Vel, jeg gjettet det til slutt! Opera er fjernet (dumt, for den nettleseren passet meg perfekt), og jeg er over på Explorer igjen. Jeg vurderte å prøve Chrome om dette ikke førte frem, men nå ser det ut som om alt er i sin skjønneste orden, og det skal det jammen få lov å være det :-) :-) :)I dag kan jeg vise dere noen av de vakre rosene jeg fikk i går!
Jeg har hatt bursdagsblomster i nesten 14 dager, så det er slett ikke dumt når gavene drypper inn litt over tid. Dessuten dukket det også opp noe GreenGate her i går, og jeg bare nyter disse søte herlighetene. Vakkert! Og nok en gang: Tusen takk!For 2 uker siden var jeg på strikkekafe for første gang i mitt liv, og i kveld har jeg tenkt å ta turen igjen. Det var en veldig hyggelig opplevelse, og det var veldig kjekt å treffe nye fjes :-) Kjekke damer og en kjekk setting på ett trivelig sted!
Jeg er litt inne på ett sidespor når det kommer til strikking akkurat nå, men jeg har i alle fall funnet ut at planen fungerer, og da er det vel bare å lage sånn ca ett par hundrede sånne "dingser". Kjekt med mulighetene for å variere strikkingen med litt hekling innimellom også ;-)
Kjekt håper jeg du også har det, og nå håper jeg det siste ordet om pc på rep og Picasa som ikke virker er sagt! Jeg har i alle fall fått nok, og jeg er lykkelig over at det ser ut som om det er i orden nå!
Nå skal jeg bare glede meg til det kommer en forendelse fra Eplebutikken. Den skal inneholde en kjekk liten dings som kan bringe enda mere glede inn i hverdagen!


<span class=

3 kommentarer:

mona.z sa...

Så fint at du fikk løst problemet ditt! Jeg er selv helt fersk blogger, så støter på problemer hele tiden (bloggen har jammen tatt mye tid). Synes det er en flott blogg du har, så jeg legger meg til som følger, klem fra Mona

mona.z sa...

Ja, jeg skrev at jeg ville legge meg til som følger, men kan ikke finne hvor jeg gjør det. Om det er greit at jeg følger bloggen din, kan du kanskje sende meg en mail om hvordan jeg skal gå frem, klem fra Mona

F.D. sa...

Kan du ikke bare laste ned Firefox, da?! Siden du ikke er så glad i Explorer.. Klemmer.