tirsdag 15. februar 2011

Er jeg en utdøende rase?

Jeg elsker simpelten å stryke tøy! Ikke nødvendigvis skjorter, bluser, kjoler og bukser kanskje,men duker, sengetøy, gnihåndklær, brikker og gardiner. Jepp! Jeg er nok litt spes, men det bryr jeg meg fint lite om ;-)
Og jeg vet ikke om det finnes noe vakrere enn gammelt lintøy? Personlig syns jeg det er så vakkert at jeg bruker det. Det er da tross alt det det er tenkt til, så det blir nok slitt gammelt lintøy å arve etter meg, men jeg regner med det går greit også :)

I dag tror jeg noen har lest sytet mitt om vinteren, for jeg våknet av 2 store sneryddingsmaskiner! I løpet av dagen har vi fått tilbake fortauene våre, og de har jeg i alle fall ikke sett på nesten 4 måneder, så det var deilig. Tenkte jeg skulle feire det hele med den vinduspussen som bare ble delvis i forrige uke på grunn av nedbør, men det var ingen behagelig opplevelse. Nå er det derimot gjort, og jeg kan nyte blå himmel og snedekte fjell gjennom blanke vinduer igjen ;-)
Vinden har nok slitt på det meste i vinter, for den ene sprossen falt i sine enkelte faktorer da jeg tok den løs, men en snill nabo fikset saken med det samme, og så får jeg heller sette en brøddeig senere i dag for å takke for hjelpen. Sånt byttearbeid er ganske så greit faktisk.
Du har nå nytt synet av nye skudd fra ett av morelletrærne i Mulighetenes Rike, og det er bare så utrolig herlig å ha denne budbringeren stående på kjøkkenbordet. Jeg liker å lure våren litt, og dersom man passer på ta inn litt med jevne mellomrom, så kan man jo ha vår på kjøkkenbordet rett så mange ganger :-)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Besta sa...

Jeg mangler i allefall stryke genet fullstendig, kan ikke fordra å stryke og jeg gjør ikke saken noe bedre da jeg utsetter det lengst mulig... men fikk et puff i sist uke så jeg ser snart bunnen av kurven. Og duk er heldigvis klart til lørdag.
Og det snør og snør her. Var ute og skuffet ca 1 meter som hadde samlet seg mot bakdøra. Den snille naboen vår har brøytet men snøen fortsetter å lave ned.
Ikke mye vår i sikte her men det var vel for mye å håpe på.
klem fra marilyn

Piulfen sa...

Sengetøy og håndlær bli jo så deilig og pent når det blir strøket :) Men desverre tror jeg det å like å styke er en utdøende rase.

-Ultima-Thule- sa...

Stryking er ikke favoritt hobbyen min...nei... *Rister på hodet*
Prøver i det lengste å unngå det *Smile* Ja, kanskje du er en utdøende rase?? Eldste frøkna mi liker å stryke, bare å håpe at det varer til hun blir voksen :0)
*Klem*
-Kamilla-

Randi's Tanker sa...

Jeg blir ikke med i den klubben!

Når jeg handler inn klær, og annet tøy, passer jeg på at det meste er strykefritt. Sengetøy legger jeg pent sammen og de fleste sengesett jeg har blir glatte nok til meg. Tidligere strøk jeg alt; til og med barnas T-skjorter. Vel, jeg for si at jeg har tatt min tørn med strykejernet.

Ha fortsatt en fin kveld.

Malys krok sa...

Du verden så vakkert det ser ut med dine nystrøkne håndkle! Og så flott som de er! Jeg stryker når klær er krøllete, for det liker jeg ikke å gå med.

Så lurt å lure våren! Tror jeg vil herme! Ha det godt! -Margit-

Ingeborg sa...

Jeg er heller ikke i klubben... Men uansett håper jeg du har hatt en fin bursdag! Med eller uten stryking ;)

LØB sa...

Jeg pleier å si at jeg elsker å bruke duker, men hater å stryke- og det er en dårlig kombinasjon. Men det er fint å stryke dukene i haugen, så lenge det ikke er en uendelig bunke med klær under! Det er klærne som er så grusomme å gi seg i kast med!
Jeg er så trøtt av isete fortau! Tror Emma er det også , for vi "stavrer" av gårde i isvind og turene våre blir ikke så lange som de gjør når det er tørre veier og mildere vær. Av positive ting er at lyset vender tilbake!