fredag 14. januar 2011

Tid for helg

Og de sier det blir ikke hvilken som helst helg....

Jeg tror ikke jeg vil kjøre bil på denne isholken, og det er meldt mildvær, og jeg tror nok at Lady vil få bruk for pakken som kom i posten i dag dersom hun skal holde seg tørr på beina. Jeg tror nok ikke hunder har vondt av å bli våte på beina, men å gå tur barbeint i issørpe skal hun i alle fall ikke være nødt til.
Jeg regner med at taket på bobilen må måkes dersom det kommer regn oppå sneen, men vi fikser vel det også dersom vi klarer å holde oss på beina :)

Frokosten i morra er noen timer unna enda, men brødet er i alle fall bakt, og så blir det sånn cirka langt ut på dagen før noen hører noe herfra.... Skjønt: Jeg må nok skli meg en tur til byen likevel, for varmeteppet er i kveld erklært ubrukelig av fagmannen i No15, og da er det ikke annet å gjøre enn å anskaffe ett nytt. Jeg fant faktisk både garantien og bruksanvisningen, og det er ikke 2 år enda, så jeg er litt spent på om det vil hjelpe meg i morra.... Til så lenge får jeg trøste meg med varmeflasker, ulltepper, Lady og Bestevennen. Livet uten varmeteppe er ikke noe for denne damen, men jeg fikser nok en natt til....
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Solveig sa...

Ja, nå er vel du krøpet inn til varmen hos Lady. Her soves det heller ikke ENDA. Snart tror jeg.,tulipaner og pakke med potepapir. Så flott jeg har også fått en alldeles fornydelig pakke i posten. Takk til favorittdattra .Jeg ga bort tulipaner idag, det var også hyggelig. Sender varme tanker og håper dere får en fantastisk dag i morra, sjøl om det er meldt dårlig vær ute kan det ikke bli dårlig vær inne hos deg på en lørdag.
Natta zzzz fra S+D

Anonym sa...

Hei Kari! Håper du har det bra tross isholke. Vi hundeeiere er jo ute på glattisen med livet som innsats rett som det er, ikke bare å dra dyna over hodet nei. Ut på tur aldri sur----Jeg lurer bare på hvor du har bestilt de potesokkene til Lady, har tre gutter som ønsker seg slike jeg også. Ha ei koselig helg
Fra Ingrid

Malys krok sa...

Tusen takk for flott kommentar og for velvillighet fra Favorittdattera!
Er det mange i pakken og hva koster de? Ser flott ut, blir spennende å høre om det går bra når de skal på Ladys smålabber.