lørdag 28. august 2010

Nok en dag

Du verden så fort tiden går!
Jeg rekker da slett ikke hva jeg har planer om før dagen er omme. Kanskje jeg er litt i feriemodus fortsatt da, men jeg forsøker virkelig å komme tilbake til hverdagen igjen.
Jeg har milevis med blogger jeg skal titte innom når jeg er ajour med hus og hjem, men det er en liten vei å gå enda....

Ferieboka ligger igjen på Kreta. Det var ikke så mye å bevare for ettertiden, men den har gjort ett uslettelig inntrykk. En vakker bok om vennskap og om å stille opp for hverandre, og det blir nok en stund til jeg finner noe som fenger like godt som denne.
Det eneste negative som kan sies om boka var at den etter hvert ble ett pulsespill i tillegg til lesestoff ;-) Paperback er ikke evigvarende, og denne varte kun for meg, men den er 0verkommelig i prisen, så trenger du ett bokstips, - Jeg anbefaler den!
Og jeg tar gjerne imot ditt tips også, for i kveld blir det katalogen til Stoff og Stil som blir med på senga, og selv om det er ok å titte i den, så er det slett ikke det samme som ei god bok...


Vi lukker døra for dagen i No15 nå, og i dag lukker vi den litt med dette dørhåndtaket jeg fant på en av bygningene på Spinalonga. Øya har vel "nesten alle" lest nå, og de som eventuelt ikke har gjort det: Gled dere :-)

Posted by Picasa

1 kommentar:

Randi's Tanker sa...

Drømmehjerte var med meg til Mallorca i juni. Cecilia Samartin skriver herlig! Senere har jeg lest Señor Peregrino og nå holder jeg på med Salvadoreña av samme forfatter.

Godt å ha deg tilbake her. Har savnet deg! Har ikke vært så aktiv på bloggen selv, men med mørke kvelder kommer også blogglysten.

Fortsatt god helg til deg!