fredag 13. august 2010

Evig feriemodus....

Jeg er nok der litt fortsatt, og det kjennes ganske så godt, så jeg blir vel på latsiden med bloggen fremover til Kretaturen er overstått, men du verden så kjekt å være savnet ;-)

Det har vært travelt etter at vi kom hjem fra Finland, og i dag feirer jeg den første dagen uten klesvask etter ferien! Magisk når det er overstått. Lady og jeg har allerede gått en lang tur, og selv om sykkelen har vært flittig brukt i ferien, så er det jammen godt å gå i godt selskap også. Dessuten henger syklene fortsatt bak på bilen, og med fine setetrekkene fra Rice er de rett så fine blikkfang der de henger.
Takk Favorittdattera! De passet så godt til oss to gamle, og det var ikke fritt for at vi var litt stolte når vi hadde på trekkene om himmelen så ut til å ville overraske med regnvær :-)
Men vi får som bekjent ikke regn i ferien, så det holdt med dekoreffekten!

Feriens håndarbeid har vært av det enkle slaget. Det gjelder å ha noe som ikke krever for mye tankegang på varme dager, og jeg vet ikke om jeg følte meg som optimist eller pessimist når jeg strikket ullundertrøye i 35graders varme, men det er da i alle fall godt hva som er gjort. Kaldt blir det vel før eller senere, og kroppen min syns ikke så veldig om kulden, så det gjelder å kle på seg. Denne ble rett så kjekk i fasongen, og ikke syns jeg det klør heller når jeg strikker med Alpakka. Den neste er allerede på pinnen, og denne gangen strikker jeg i Babyull, og jeg strikker en uten armer nå. Garnet er selvfølgelig fra Rauma Ullvarefabrikk, og takk til deg Brit som i sin tid fant oppskriften for meg. Den kommer jeg helt sikkert til å bruke igjen!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Besta sa...

I dag er det slutt på Pål sin ferie, nå er han tilbake på skolen og jeg NYTER noen timer alene. Pusler litt hjemme og bare tar livet med ro idag.
Ha en fortsatt fin ferie:)
Klem fra marilyn

Randi's Tanker sa...

Se der ja; et livstegn fra dama! Kjekt å ha deg tilbake, om enn på lynvisitt.

Regner med at det var godt å komme hjem til Frøken Lady, selv om du snart må levere henne fra deg igjen.

Ønsker deg en riktig god helg. Jeg sier også god tur til Kreta om vi ikke hilser på før dere reiser.

Klem

F.D. sa...

Kjekt at du er aktiv her igjen :)
Gleder meg veldig til Kreta nå!
Hadde jobb i går, og er her nå, og i morgen, søndag, mandag, tirsdag, og onsdag.. Så ferie ønskes veldig velkommen! :)
Har du boka "Vindens skygge", eller hva den heter??

AnnaJohanna sa...

Åååå de trekkene er bare kjempe kule, stilge og koslige!! Ønsker deg og sine en riktig god helg!!

Johanna

Ingeborg sa...

Velkommen tilbake! :)
Er det ikkje deilig å ha med seg feriefølelsen litt lenger da? Det syns eg iallfall. Nyt balkonglivet om ettermiddagane, og har det rett og slett bra :)
God helg!
Klem.

Lisbeth Bula sa...

FIN TRØYE!