torsdag 5. august 2010

Pulsen på Finland

Vi nyter, og det er vel hva man skal gjøre i ferien også.
Marimekkoutvalget i Hamina har selvfølgelig blitt beskuet, og det kan vel ikke kalles en bombe at det ble kjøp heller. Min kjære Nikon er rett så romfrekk, og den passer dårlig i ei dameveske, men fra og med i dag er det problemet løst :-)

Min nye veske blir nok behørig blogget med det første, men i dag deler jeg vakre farver fra fellesskapet i Finland. At det ble med ett nett fra Marimekko kan nok også kalles en selvfølge.

En morsom detalj fra dagens første konsert er flasken som mannen foran meg tok frem rett som det var i løpet av konserten, og jammen var han raus nok til å dele med sidemannen også...

Musikalsk? Vel, det kunne nok helt klart ha vært bedre, og jeg har i alle fall hørt nok sving og latininspirert musikk allerede. Heldigvis glimter det til med en og annen klassiker innimellom, og dersom de fikser en bedre regi på Tattooparaden til i morra, så stiller vi nok der igjen også. Men jeg ser allerede nå ett veldig stort forbedringspotensiale, og det skremmer meg litt når jeg vet at dette er den 10.Tattoen i Hamina...
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Deilig, fargerikt, sommerbilde...

Marimekko, nesten gått i glemmeboken. Det var noen år ALLE skulle ha Marimekko!

Synd at det musikalske ikke er på topp. En venninne meldte nettopp på FB at hun var klar for tattoo i kveld, i Edinburgh. Godsaker! Dere har kanskje vært der?

God helg og fortsatt god ferie!

FlorasFrue sa...

Nå har jeg kost meg nedover bloggen din en stund - ser ut som du har en herlig ferie:)
Måtte le da jeg leste at du vurderte å ta med kaffemaskinen - for det gjorde vi også. "Kan vi ta med kaffemaskinen på seilbåten?"

Vi kunne jo egentlig det - men det er noe med å glede seg til å komme hjem til den også, hi,hi..

Grattis med ny veske fra Marimekko! Så fint og her i Stavanger er det helt in :)Jeg kjøpte et nett før sommeren, men ble feil farge - har nesten ikke brukt det.

Ønsker deg en fin mandag!
K

Randi's Tanker sa...

Savner deg i Blogglandia! Håper du har det bra :-)