lørdag 12. juni 2010

Mere rosa og flere prikker

Vi lever i lupinenes rike! Enda... Men nå har Veivesenet bebudet at de skal sprøyte MOT lupiner for de er trafikkfarlige??? Ja, de er kanskje det, men enn så lenge så skal i alle fall jeg nyte de. Og er man nødt til å gå tur i plaskregnet, så er det da i det i minste kjekt å kombinere det med en bukett sommerblomster. Det er det eneste som minner om sommer her i dag, så jeg nyter den.
Jeg forundrer meg forresten litt på det med lupinene? Overalt hvor jeg ferdes så er det hekker -nesten så høye som hus på det største-, og det er NULL sikt om du ferdes som billist eller fotgjenger, men det er kanskje ikke trafikkfarlig det?
For å følge trenden med prikker fra i dag tidlig, så valgte jeg prikker som pynt på Gulrotkaka. Symaskina får vente ett par dager, for det er umulig å sy med en hånd, men det gikk rett så greit å bake, så kanskje jeg setter en deig utpå kvelden... Det skulle i alle fall ikke forundre meg ;-)
Dersom du har lyst på Gulrotkake, så kan det enten løses ved at du stikker innom, og for de som ikke tar seg tid til det, så ramser jeg kjapt opp oppskriften: 4 egg, 3 dl sukker, 3 dl hvetemel, 2 ts natron, 1 ts kanel, 1 ts vaniljesukker, 1 ts salt, 1 dl olivenolje, 4 dl raspet gulrot. Stekes ved 180 grader i 50 minutter nedest i ovnen. Glasuren lager jeg av: 1 pk philadelphiaost, 1 ts vaniljesukker, 50 g mykt smør, 2 dl melis.
Vel bekomme!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Malys krok sa...

Fine prikker på både dress og kake, men si meg nå: Er dette et stoff som holder regnet ute! Og i så fall, hvor har du kjøpt det?
Synd du var så uheldig å skade handa di! Håper det bedrer seg snart!
Takk for din hilsen! Kan si at det går bra med meg, selv om jeg ikke er helt på topp! Skal fjerne 21 stifter mandag! Det blir godt å få de bort! God helg videre! -Margit-