fredag 18. juni 2010

Ladies in black

Som om du ikke har hørt noe om været her før, så fortsetter jeg bare:
Det høljer ned! I bøtter og spann!
Og det blåser: Akkurat nå tok hagemøblene seg en tur i egen regi, men de er reddet tilbake til utgangspunktet, så vi står Han vel av denne gangen også...

Jeg: Uff, litt flaut å nevne seg selv først, men bildene kom nå i den rekkefølgen da, jeg har LANG foret regnfrakk, støvler og sydvest. Nordmøringen kan å kle seg i regnværet, men om jeg ikke husker for mye feil, så er sydvesten kjøpt i Bergen og regnfrakken i Stavanger, og det ryktes at det har vært noen regnbyger der også innimellom..

Lady har fått ny regnutrustning, og for å være på den sikre siden så er den også svart, og den har ett løst fòr om det noensinne skal bli litt varmere. Det kalles et regndekken, og det dekker da hele ryggen og et stykke under magen, og det viste seg å fungere rett så greit på prøveturen nettopp. At jeg nesten drog av henne hodet for å det hele tatt å få henne ut, se det får bli noe for hennes blogginnlegg... Jeg kan jo ikke røpe alle hennes særegenheter heller.
Men jeg skal også bestille - les: IKKE SY! en regndress med ben til henne, for nå tror jeg både hun og jeg syns at nok er nok!

Dessuten står det ett helt nytt regndekken i garasjen, og det er som regndressen til Lady: Sort og med hvit innside!
Så får det sorte stå for alt det dårlige været som ligger over oss som en klam hånd mens det hvite på innsiden får være tankene våre for fremtiden, og da passer det vel også å gratulere mine svenske bloggvenner med morgendagens vielse!
Og Bestevennen sier du? Se han må da være fornøyd med 3 x Ladies in black ;-)
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Hulda sa...

Så søtt det hundeskiltet ditt var. Flott regndress du har sydd til Lady. :)

Anonym sa...

Hei fra øst, nå er rengværet her. Det var fint så lenge det varte. Grillet og spiste godt mat ute. Vært ute hos Bård, det er alltid så rolig atmosfære hos Bård. Monica jobbet og jobber mye . Skal dit ut i morra . Gå tur. Så etter Bård var svi en time hos Andreas og Lourdes. Godt. Alle bor i Onsøy sa eldste sønnen.
Det jeg skulle var jo å gratulere med ny bil. Den ser da veldig lekker ut. Det er sikkert den lille sorte til Lady også. Så en sånn i dyrebutikken idag vi også . Håper på godvær i
morra.
Det blir veldig varmt i romsdalen til neste helg, supert med noe godt vente.
Drypp drypp drypp zzzz sov godt i Jesu navn