torsdag 25. februar 2010

Morgenstund, tørre liser og bryllupsreise

Det er nesten lyst når jeg står opp allerede jo.....
Men det hindrer ikke denne damen i å tenne lys likevel.
En rolig pcstund med vedovnen i ryggen passer meg godt i dag.

Det eneste jeg kan klage over er tørre linser, men jeg fyrer vel så mye at jeg kan ikke vente noe annet.
Dessuten er det evigheter siden vi fikk nedbør av noe slag, så hygrometeret viser så lav luftfuktighet at jeg lurer på om det virker.

Og mens jeg sitter her, så er Favorittdattera og Svigermors Drøm allerede i lufta. De lettet fra Kastrup for en time siden, og når jeg står opp i morra tidlig har de forhåpentligvis landet i Perth :o)
Det høres magisk ut for en fryspist som meg. Det var 42 grader der i går, så jeg regner med de tiner etterhvert. Dessuten regner jeg med at de kommer til å kose seg! Veldig! Kjekt å komme tilbake, og kjekt å møte gode venner igjen.
Det hadde ikke vært meg i mot heller, men det er vel ikke helt stuerent å ha med mor/svigermor på bryllupsreise da..... Dessuten må jeg finne en løsning på barnepass for Lady før jeg kan bli borte en måned eller mer.... Hmmmm....

Brudeparet er foreviget på Romsdalshornet ja! Fotografen er Terje Aamodt, og jeg tror ikke det finnes noen bedre. I tillegg til å være dyktig er han også et meget sympatisk menneske, så dersom du skal gifte seg i nærmeste fremtid, eller kanskje du skal ta familiebilder? Det er vel verdt å kontakte den mannen om du vil ha minnerike bilder!
Bestevennen var også med på Romsdalshornet den dagen bryllupsbildene ble tatt, og jeg er veldig stolt av han for den prestasjonen! De klatret Nordveggen, og jammen tror jeg han er stolt av det selv også:-)

Mens jeg skal nyte duften av skanken fra julas fenalår som snart skal bli hva jeg i min barndom lært å kalle Tjukkerter og flesk, og som ikke er annet enn gul ertesuppe med rester av fenalåret kokt på den gode kraften av skanken sammen med gulrot, løk, purre og timian, så får du også ha en fin dag.
En ekstra fin dag ønsker jeg dere som skal fly nesten non-stop de neste 22 timene. Vi vet det er vel verdt det, og da er det bare å glede seg! God tur :-)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Besta sa...

HAHA fikk heller ikke lov å bli med til Malayia på bryllupsreise....Håper de får det flott i Australia, det hadde gjort seg med litt varme nå. Jeg får sprengfyre inne og leke jeg er i syden. Er hjemme alene til imorgenkveld og kan gjøre akkuratt som jeg vil. Det gjør jeg forsåvidt ellers også men jeg kan kontrollere tven alene.
Kos deg med ertesuppa, det høres deilig ut
klem fra marilyn

Datt sa...

Steiki, for et bilde!!! Helt fantastisk nydelig, ikke mange som har et slikt bryllupsbilde! Det ser jo litt farlig ut da...?

oline's skattekammer sa...

God morgen, nydelig bilde, tror de må ha verdens sprekeste bryllupsbilder. Så fint det som har ligget ute på nettet også! Av og til er det kjekt med slike morgener som du beskriver! Kos deg med middagen senere i dag. Det er bare så godt da, skikkelig vintermat! Sikker på at dere hadde fått det ordentlig kjekt om du fikk være med på bryllupreisen, men det er nok ikke helt vanlig, nei! Men det hadde gjort godt med en tur i solen,nå ja! Selv får jeg nok nøye meg med en aldri så liten bytur i dag! Når jeg bare greier å slite meg løs fra morgenkåpa, (rosa nå for tiden,hehe)dataen og kaffen! Ha en strålende dag! Ser i hvertfall ut som om det blir bedre vær enn i går, da snøen bare lavet ned!