mandag 22. februar 2010

Etterlyser bruksanvisning

Enten må søskenflokken være veldig stor, eller så må det snarest komme en bruksanvisning!
Det er da begrenset hva man får plass til i et hus som allerede er fullt, og noe av det vi har fraktet hjem har allerede fått adressen Mulighetenes Rike.

Men det monner ikke likevel.
Ingen kan si nei takk til denne vakre bakebollen, og sinkstampen har Bestevennen badet i som liten, så den måtte selvfølgelig også få bli med hjem-om den er alt for stor til det meste, og romfrekk til tusen-, og jeg gjentar: Det er fullt fra før i No15 også.

De tar ikke så mye plass lysene i denne esken derimot, så den skal jeg helt klart finne plass til i en skuff som sikkert er full fra før.
Jeg vet ikke hvor gamle de er, men de er i alle fall ikke kjøpt i går, og esken er i seg selv et klenodium i mine øyne.

Denne frister fortsatt veldig siden den har innsatser som gjør at den kan brukes til bakst også, men det er jo den på miksmasteren som brukes når det trengs, og det er allerede en i Mulighetenes Rike fra generasjonen før, så det spørs om ikke denne må gå direkte til neste generasjon. Det finnes en vel godt kvalifisert kokkefaglig som sikkert kan tenke seg denne, og kanskje har han sterkere kjøkkenhyller enn vi har..... Kvernen er i alle fall så tung at jeg tør ikke henge den på hjørnet av kjøkkeninnredningen som jeg hadde tenkt, og skuffene? Jo, de er fulle de også.

Siden jeg ikke har så mye annet å foreta meg i dag --- Ja, du kan jo tror det ---, så tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned og nyte mitt eget selskap med dette mirakespeilet :-) Det er nemlig så gammelt at selv rynkene forsvinner når du titter i det, og det må være et speil helt etter mitt ønske!
Det er vært ei travel helg. Mange minner er igjen blitt plukket frem, og vi er forsatt gode venner etter delingen, men jeg er ikke sikker på om jeg er noen særlig god venn med meg selv før jeg får huset på plass igjen her hjemme, og det tror jeg kommer til å ta noen timer.....
Men jeg kommer tilbake om ikke så alt for mange år ;-)
Ha en fin dag der ute!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

F.D. sa...

Artig å se! :)
Jeg har kommet hjem etter ei veldig lang og utfordrende helg. -Og for å toppe den, så tilbydde (!) jeg meg å ta ei ekstra natt i natt, sånn at de klarer seg, mot at jeg avspasserer AV tirsdag (sier seg selv.. da må jeg jo sove).
Men først av alt, så skal jeg pusse tennene og sove noen timer nå..!
Nyt dagen!

Besta sa...

Jeg elsker de store bakebollene, var ikke så heldig i loddtrekningen så jeg må nok se lenge etter den.
Men kven har jeg, tror den ligger ubrukt i kjelleren....
I dag er det tur til Mandal med ei venninne. Skikkelig kosedag.
Ha en fin dag du også.
klem fra marilyn

oline's skattekammer sa...

Så mye vakkert! Skjønner at det er kjekt å få, men så er det jo som du nevner, hvor skal man ha det... Ikke enkelt det der. Håper at du finner plass for alle skattene! Ha en fin mandagskveld! Klem.

Malys krok sa...

Sitter her og småler for meg selv! Du skriver så morsomt! Den bakebollern er jo nydelig, den MÅ du få plass til! -Margit-

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så fine gamle skatter.. har også en slik brun bolle...
du spurte om tørking av horthensia..
vel eg tror eg bare har hatt flaks når det gjelder mine... men det eh rgahar gjort: plukket horthensia på hagebusker, de er lettere å tørke enn de man kjøper i potte i butikken. har også plukket på hagebusker i september, da de er nesten tørket på busken ute, så er det bare å legge de et sted hjemme så fortsettter tørkingen...
men som sagt , de som selges i potter i butikken, er drevet frem på en spes måte, ikke gode å tørke!

ha en fin kveld,- magny