søndag 28. februar 2010

Jeg ser lyset :o)

Nå er det ikke mye som gjenstår, og jeg tror det går mot hverdag igjen.....
I ungdommelig overmot bestilte jeg denne boka i går kveld, og jeg ser at det i det minste skal bli godt med inspirasjoner og innspill på håndarbeidsfronten.
I kveld kjennes det ikke ut som jeg noen gang kommer til å ta i ett strikketøy, og jeg føler meg så lang i armene at jeg kan stå rett opp og ned å klø meg på ankelen, men det kommer dager etter dette.
Jeg vet enda ikke hva som skal i glasset i kveld, men jeg vet at det skal i bruk. De er alt for fine til å stå på stas. Mine svigerforeldre giftet seg for nesten 70 år siden, og glassene er en av deres bryllupspresanger, så de skal brukes med forsiktighet.
Jeg skal også brukes med forsiktighet i noen dager, og i morra når jeg står opp er mars allerede startet, så det ser ut som om jeg står han av denne vinteren også. De sier det skal mer enn ei kule til for en trønder, men for en nordmøring trengs det jammen kanoner!

5 kommentarer:

AnnaJohanna sa...

Så flott og positivt innlegg:) Nydelige glass!! Høres ut som den boka er noe for meg også, eier ikke tolmodighet, må bli ferdig i en fei!!

Ønsker deg en flott søndagskveld og en god ny uke!

Klem Johanna

Ingeborg sa...

Har boka, men har ikkje brukt ho. Har bladd litt, og ser at noko av innhaldet kan friste ;) Kos deg!

Besta sa...

Håper inderlig at armene dine har kommet seg igjen.
Ha en fin uke.
klem fra marilyn

Spurven sa...

God bedring i armene:-)

Så får du ha ei fin uke fremover - tenke flere vakre tanker som du så rundhjertet har delt med oss lesere!

Klem, Spurven

LØB sa...

Så nydelige glass!