torsdag 25. februar 2010

Gamle skatter

Så glad som jeg ble!
Plutselig ble jeg eier av 12 gamle klyper for juletrelys :o)
En herlig liten skatt, og Bestevennen husker at de var i bruk på juletreet.
De lå bare der i en plastpose. Helt utrolig at sånne skatter finnes. Jeg vet de finnes i butikkene for salg igjen, men det er noe eget med disse som har vært brukt på juletreet likevel.
Dette vakre hardangersømsarbeidet har kanskje vært ett mellomverk på ei pute, men de har forlatt hverandre for lenge siden, og sammen med noe som kanskje skulle brukes som kluter dersom det skulle bli behov for det, - ja, så lå den bare der.
Og som om ikke det er nok: Nå ligger den på ett stykke tøy som tidligere har vært en sukkerpose. Det er noe annet enn emballasjen som brukes i dag.... Fortsatt sitter tråden som viser hvor den har vært sydd igjen for at den skulle være tett, og jeg har bare ikke lyst til å fjerne den. Hva jeg skal bruke den til? Nei, det vet jeg ikke enda, men det er mange rariteter i stofflageret mitt, så dit skal det i første omgang.
Til slutt må jeg fortelle at teknologien bare er fantastisk, for følgende melding tikket inn på mobilen for noen timer siden: Mamma - Her kommer den høyeste jordlige hilsen du noen gang har faatt! Alt vel, i superfancy fly ;-) Kan nesten ikke sove pga kanon tv/filmutvalg! Faar vi et svar? Klem fra A+R
Herlig!
Og selvfølgelig fikk de svar! Og de ble oppdaterte i det øyeblikket det ble OLgull på stafetten :-)
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Dere har virkelig arvet mange flotte skatter!

Så til hilsenen fra A+R. Det var jo en himmelsk hilsen!

Det nærmer seg helg igjen og jeg benytter anledningen til å ønske deg en riktig flott helg.

Klem

salige lavendel sa...

Sånne klyper er så stilig! Kan jo brukes på så mange forskjellige måter. Gøy å finne gamle skatter, og bra at det er så mange som setter pris på dem og tar vare på dem.

Besta sa...

Det dukker stadig opp nye skatter hos deg, herlig.
Ja jeg burde kanskje hjulpet hilde idag, men de var 3 på jobb og med 4 paller i butikken var det herlig trangt. Tror jeg bare hadde vært i veien.
Nå tror jeg det nærmer seg leggetid.
ha en fin natt.
klem fra marilyn

oline's skattekammer sa...

Herlig innlegg fra deg da ! Nyt dine skatter!Dette er mer enn vanlig husfyll! Som tatt ut i fra et hvilket som helst kjent interiørblad, lucky you! Ring rundt månen? Ææææsj!Holder med et innlegg fra meg i kveld!

Anne sa...

Så flotte skattar!
Nydelege klyper:)
Ha ei herleg helg!
Klem Anne:)