fredag 15. januar 2010

God helg :-)

Jeg var kommet så langt at jeg skulle legge meg, men da jeg skulle sette kaffekoppen min i oppvaskmaskina, kunne jeg ikke unngå å se hjertet som lå igjen i bunnen <3
Det befinner seg nok der siden det var Bestevennen som skjenket meg den kaffekoppen, og jeg regner med at det er ett aldri så lite hverdagstegn på vår kjærlighet.
Sov godt og drøm søtt :-)
Nå skal jeg i alle fall legge meg! Lady har ventet på meg ett par timer allerede.....
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Ingeborg sa...

Så søtt :) God helg til alle i nummer 15!

Hanne sa...

Ta det som tegn!

Ang skjerf. Det skjerfet jeg strikker nå er på pinne nr. 2.5 så det går ikke så fort akkurat - selv om det kun er rette masker og verdens enkleste strikketøy.

Opal er vel egentlig mest brukt til sokker, men jeg strikker ikke sokker, og syntes fargespillet passet perfekt til hun som skal få skjerfet.

Jeg starter med å legge opp 6 masker, og øker én maske på hver fjerde pinne til jeg synes skjerfet er bredt og langt nok. Deretter feller jeg én maske hver fjerde pinne til jeg har seks masker igjen. Så feller jeg av.

Akkurat i dette tilfellet må jeg forresten veie nøstet med jevne mellomrom, for jeg har kun ett 100-gramsnøste, så jeg må passe på at jeg har garn nok.

Ha en fin lørdagskveld!

Pludrehanneklem

AnnaJohanna sa...

Så fantastisk!!

Spurven sa...

Hei, Kari:-)

Du husker kanskje ikke meg, men eg pleide å ha deg på bloggrullen min tidligere; Min blogg het Garn gir glede dengang, nå er garnet borte men ellers er gleden der:-)

Siden den gang har mye skjedd hos deg, både sorg og glede. Jeg føler med deg og dine for sorgen og gleder meg med at dere har fått Lady; En liten venn i huset er godt for så mangt:-)

Da er det jo natt, men ville skrive deg noen ord først - og timen skjemmer jo ingen:-)

Men ønsker om en god søndag fra Spurven

F.D. sa...

Heia Mamman!
Kjekt å snakke m deg igjen!! Gleder meg veldig til å komme hjem en tur igjen snart!! :)
Klemmer!

Kari sa...

F.D: Hei til deg også :-)
Jeg gleder meg veldig til neste helg!
Klem fra M@mma*

Spurven sa...

Bare hyggelig å hilse på igjen!

Vi har også ei Lady i huset - om du vil se bilder av ho og øvrige kjære dyr i husstanden, finner du dem i bloggen min på arkivet.

I morges stod himmelen i brann i østf:-) Snart e sola her igjen!

Ei fin uke ønsker jeg deg!

Hilsen Spurven