søndag 4. oktober 2009

Bursdagsklem :o)


Det blir ingen klem live før på fredag, men jeg tror det skal gå greit å vente....Gratulerer med dagen, Favorittdattera mi!
Lady har allerede feiret deg med sjokoladekake i dag. Gjett om det ble suksess da :o)
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Besta sa...

Gratulerer med datteren ;)
Jeg fikk endelig kost litt med lille Marcus i dag. Han var så nusselig. Har hatt Ole og Silje hjem for helga også så her har det gått i ett.
Ha en fortsatt fin kveld.
Klem fra Marilyn

Randi's Tanker sa...

Gratulerer med favorittdattera! Jeg er usikker på hvor gammel hun er, Når mine (32,31 og 27 år) har bursdag lurer jeg alltid på hvor årene har blitt av...

Takk for kveldsbesøk. Vi har hatt noen forferdelige regnbyger i kveld også, så dette ser ikke ut til å gi seg. Har heldigvis en "opptiningsbillett" liggende, men det virker så uendelig leeeeenge til jeg skal dra. Håper de 74 dagene raser avgårde!

Ha en fin uke!

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, gratulerer med dattera, en dag forsinka. Hvor gammel er hun? Min eldste jente ble 26 år, 4 oktober! Ha en fin uke!

Anne sa...

Gratulerer til jenta di! Koseleg med bursdagshelsing slik:)
Ha ei herleg veke!
Klem Anne:)

oline's skattekammer sa...

Jepp, rom 469, føden i M....! Masse latter og et termometer i en kald kopp te, joda, ser det for meg som om det var igår! Så utrolig morsomt å finne deg igjen! De jentene som ble født den dagen ble bare så utrolig vakre da! Hehe. Vi må holde kontakten nå, ja. Har lekt litt detektiv utover dagen og hadde funnet ut at det nok var deg ja! Nei, verden er ikke stor!