fredag 18. september 2009

Damen :o)


Skjønt det er vel ikke de manerene som kommer best frem for øyeblikket da.....
Hun har kjørt bil nesten i hele dag, og hun er sikkert trøtt etter turen, så bortsett fra å ligge på fanget mitt, eller på krakken ved beina mine, så har vi kun vært en tur rundt huset.Nå sover hun på krakken, og jeg er selv trøtt, så det spørs om ikke vi skal finne sengen snart i No 15.
Hennes seng skal være buret, - og i morra skal dere få vite hvordan det har gått. En av oss kommer jo til å vinne i løpet av natten.

Navn sier du? Nei, det er nok for tidlig, men skulle hun fått ett i dag, så hadde nok Personligheten vært langt oppe på listen.
Mens vi sover, så kan jo du tenke på et navn kanskje?
Og kommer du på et som jeg ikke funderer over og som blir brukt, ja, så bør det jo vanke en premie også.

Nå står Opera, Tjorven og Trulte også på lista mi.....
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Elin sa...

Neimennn.....helledussen så skjønn da, Kari !!
Gratulerer såååå mye med lisjepia....syns hun skal hete Pia jeg da, men det er nok du som bestemmer når du får fatt i personligheten hennes.
Ååååh...nå er jeg så glad på dine vegne !!

Vår lille frøken har mange navn. Hun heter i papirene Adorable Daisy og hun er virkelig adorable for det meste, men av og til kaller jeg henne Grazy Daisy.Lille Luca (barnebarnet) roper Deeeeeiss hele dagen og vil til Mo å leke, så nå kaller P.E. henne også det. Av og til blir det også Bomsi Daisy, da...he,he.
Ja nå har du nok mye å glede deg over skal du få se. Siden hun er så ung, får du med deg en litt travel, men du verden så artig valpetid !
Ha en riktig trivelig helg med det lille nøstet.
Klem fra oss

Anne sa...

Så søøøøøt! Gratulerar så mykje:)
Verkeleg nydeleg:)
Kos deg i helga!

Renates Kammers sa...

Så utrolig skjønn! Er spent på hva navnet blir! Men som du sier, greit å bli litt kjent først før man bestemmer seg for navn:)

Ha en riktig fin helg i No 15!

Klem Renate

F.D. og Operajenta!! sa...

Vi to jentene som sitter i Amsterdam stemmer for at hun skal hete LADY!!!! Det er et staselig og flott navn, med god assosiasjoner, også til lady og landstrykeren. Og stemmesedler fra utlandet teller helt klart firdoblet!! Hun er forresten utrolig søt, og helt klart en Lady!!!! :)

Ingeborg sa...

Nydelig! Har ingen sterke meiningar om namn, men ser du har og har fått mange gode forslag allereie :) Kos deg!

PS: Hei til dykk i Amsterdam. Kos dykk!

Datt sa...

Så søøøt!! Er det en pubbel? eller en labradoodle? Jeg synes Bimbo er et bra navn :D

Kristin sa...

Hei Kari, så kom jeg også inn (det er dette med tålmodighet, vet du - der er jeg litt kort i det, hvis det har noe med teknik å gjøre, hi hi)!!
Har du fått deg hund???
Det kommer du til å bli veldig glad for, det er virkelig en trofast følgesvenn og adspredelse. Fine navn du har på beddingen også: "Personligheten" (er skjønt, og minner meg om Kanutten & Romeoklive), Opera er heller ikke å fornekte......følger spent med i valget! Hor gammel er det lille kre og hvilken rase presis??
Din blogg her er en nytelse, hver gang man 'ser igjennom' den - Ja, du har sans for detaljene, Kari, og det gjør også hele forskjellen; det er så "smukt, så smukt" (det kan kun uttrykkes å dansk, for å bli rigtig)!!!
Nyt weekenden alle 3, 2 og 4-bente, Kristin Avd. København

Besta sa...

For en nydelig liten hund, en ordentlig koseklump.
Hodet mitt følger ikke helt med i dag så jeg tror ikke jeg skal prøve meg på noen navneforslag, ser du har fått noen fine allerede.
Kos deg med gullet.
Klem fra Marilyn

Randi's Tanker sa...

Så skjønn! Gratulerer med nytt familiemedlem. Er spent på navnet, liker alle forslagene du har.

God helg!

F.D. og Operajenta! sa...

Go Lady, go Lady, go Lady, go Lady!!!! ;)