torsdag 27. august 2009

SE! Den spirer :o)

Jeg har Brudebuketten hengende på kjøkkenet, og nå spirer den faktisk!
Det må da bety lykke....
Jeg tror jeg må ta avleggere til de nygifte av buketten, for den kan da ikke spire i alle evighet heller.Så til et nytt bekjentskap: ISABELLAS.
Her fant jeg mye godt lesestoff, så jeg anbefaler i alle fall dette nummeret av bladet. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at det er like bra bestandig, men så langt, så godt :o)Og så er det meg og de urtene mine da:
Det kan nesten betraktes som en gjenganger, men jeg bruker de mye, og de har masser av friske skudd som jeg høster daglig.
Noe henger til tørk for bruk til vinteren, grønn te av sitronmelisse og mynte er et must i hverdagen både for meg og Bestevennen, og jeg unner meg gjerne en kvast i vannkaraffelen i kjøleskapet.


Nå skal jeg se om jeg får plass til deler av plantene i staudebedet.
De pleier vanligvis overvintre i krukkene sine på terrassen, men jeg tror det kan være greit å dele plantene nå, for det er alt for trangt i krukkene allerede, og dersom jeg har noen i hagen også, er jo muligheten større for at jeg finner de igjen til våren.

Andre tips til bruk av friske urter er alltid velkomne :o)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Besta sa...

Det har jeg ikke sett før, at en brudebukett begynner å spire. Må være et veldig lykkelig par :)
ha en fin kveld.
klem fra marilyn

Randi's Tanker sa...

Det må være et veldig godt tegn for ekteskapet!!!

Camilla at home sa...

Det høres bra ut ja:) Ønsker deg en riktig fin helg!

Ingeborg sa...

Du verden... Det må være et tegn på god grobunn i ekteskapet :)

Jeg tror Mannen syns han er heldig ja. Iallfall stort sett ;) Men det er da jammen bestevennen og svigersønnen din også! :)