tirsdag 21. april 2015

Som om nesten ikke noe har hendt.....Nå har bloggen hvilt i over ett år, og det er ikke noen selvfølge at her er liv laga, men jeg må bare prøve en gang til....
I vår raske tid m Instragram, Tvitter og Facebook, så er jeg nesten i tvil om det, men jeg gjør ett forsøk til :)

 


Det ser kanskje ut som jeg har lagt i hvilemodus siden forrige påske, men mye har skjedd, og kanskje klarer jeg å oppsummere etter hvert..... På familiefronten er vi fortsatt de samme, - pluss at jeg har blitt mormor til en firbeint venn - Sherpa, noen venner har dessverre gått bort, - og de er savnet....  
Vi har fått ny prost på stedet, vi er fortsatt veldig avhengige av tunneller for å komme oss videre utover i fylket - både mot nord, sør og vest ( og jeg liker fortsatt tunnellene dårlig, men jeg takler de i alle fall så jeg ikke trenger være hjemme hver eneste dag ).  Været har heller ikke vært konstant dette året, men jeg lover at jeg ikke skal trette dere med det!
Hvor veien går videre er det enda vaskelig å si, men jeg tenker nå Nye Vakre Tanker, og bare det i seg selv er jo spennende :) 
Det ligger hundrevis av bilder på Mac´n som ikke har vært blogget før, jeg er fortsatt helfrelst på Nikon, og jeg regner med at det er grunn for å forsette på fotojakt om bloggen er liv laga, så da kommer jeg meg kanskje ut med fotoapparatet igjen også.  Ikke noe er så galt at det ikke er godt for noe!
Til så lenge, så blir det dagens første kaffekopp sammen med Lady ღ
Nei, hun drikker nok ikke kaffe selv om hun har begynt å bli voksen :)  
Men hun er særdeles svak for melkeskum av ekstra lett melk, så jeg tror hun må få en liten slikk i dag for å feire Nye Vakre Tanker.
Jeg ønsker dere alle en flott dag, og så håper jeg den bringer hva dere ønsker! 
Bloggklem fra K@ri * 


4 kommentarer:

mariann sa...

Klart at bloggen er liv laga. Vakre tanker er jo fint uansett og for en fin album det er å bla i også:)

K@ri sa...

Tusen takk Mariann!
Vakre tanker til deg også ღ

Unknown sa...

Jeg er sikker på Nye Vakre Tanker er liv laga! Når du først setter i gang, skriver du så herlig :D Og jeg vil jo gjerne se bilder fra turen dere hadde i mars!

Innrømmer at jeg kun en sjelden gang har vært i bloggmodus denne vinteren. Har tusenvis av bilder og ideene bobler, men har ikke hatt tid... Bare jeg nå blir frisk av forkjølelsen, så sveiver jeg i gang!

Gode tanker sendes innover fjorden :D


K@ri sa...

Tusen takk Randi, og haugevis med vakre tanker sendes din vei :)