fredag 16. oktober 2009

BLÅTT!

Jeg har fått en utfordring, og som du skjønner er det farver blått det dreier seg om.
Jeg måtte ha en tenkepause før jeg gikk løs på oppgaven, for det er ikke så mye farve rundt meg lengre, men noen favoritter har jeg funnet :O)


Dette er en lovprisningsfigur!
Den står i det ene kjøkkenvinduet, og når jeg sjekker utetemperaturen hver morgen så faller øynene mine også på den. Jeg kjøpte den som gave til meg selv for mange år siden, og jeg tror den kommer til å følge meg gjennom resten av livet. Jeg lovpriser gjerne dagen når jeg endelig er kommet på beina!

Denne ringen fikk jeg i 50årsgave av Favorittdattera og Svigermors Drøm. Den henger ofte på fingeren min. Dessverre har jeg glemt hva steinen heter, men den er australsk, og om noen kjenner navnet, så gi meg gjerne et tips. Som du ser har den mange striper og hakk, men det er fordi den er brukt, og hva er vel bedre enn det!


Dette fatet kommer også fra Australia. Det er vanskelig å yte rettferdighet til alle de blå nyansene på et bilde, men det er vakkert både med og uten noe godt oppå :o)

Denne blå skåla kommer fra mitt barndomshjem. Jeg bruker den både som fruktfat, som potteskjuler og til servering. Og så er det noe med meg og det mønsteret da.... Blått eller rødt.
Dette er noe av det blå som følger meg i hverdagen.
Jeg har fått utfordringen fra Charlotte, og jeg sender den videre til Randi, Elin og Marylin.
Jeg gleder meg til å se deres blå innslag i livet!


Posted by Picasa

5 kommentarer:

Besta sa...

Jeg puster dypt og rolig inn...ikke fritt for at jeg stresser litt nå. Har vært barnevakt for mine prinsesser idag, hadde folk til middag og sannelig datt det folk inn til kvelds også....Jeg skal pakke ferdig, skjenke i et glass vin, ta noen bilder og gå løs på utfordringen :))
Ha en fin uke....vi "snakkes" når jeg kommer tilbake. Tar ikke med pc på tur. Her skal det kobles helt ut.
Klem fra Marilyn

Unknown sa...

Utfordringen er tatt, selv på en kveld med "gullrekka". Blått er min ynglingsfarge, men jeg beveget meg ikke ut av stua. *Knis*

Du verden hva du får meg til Kari! Nå fortjener jeg vel et glass rødvin?

Elin sa...

Heisann Kari !
Tar imot utfordringen , jeg, men ikke som straff...for jeg var ikke med på tur jeg serru. Hadde jeg vært med skulle vi nok ha stoppa et tag...kanskje hadde det vanket aniskringle igjen også.
Har ikke så mye i blått , får se i mårra hva jeg kan hoste opp.
Ha ei fin helg, da !
Klem fra oss

Ingeborg sa...

Denne var artig :) Ny, og kanskje ikkje fullt så kreativ, utfordring ligg til deg i bloggen min.

Anne sa...

Så skjønne blå saker:) Skåla var nydeleg!
Ha ei herleg helg!
Klem Anne:)