lørdag 30. juni 2012

Så ble det faktisk sommer :-)

Ikke vet jeg hvor den kommer fra, men det er i alle fall godt og varmt, og gjett om vi nyter!
Sånn har det vært i hele dag, og nå har jeg bestilt det sånn til jul,
og da nytter det ikke med noe annet....


Lady og jeg har tatt turene alene i dag, for Bestevennen har angrepet det som finnes av hekk i No15, og jeg lover at det er mange meter!  Den jobben fortjener har skryt for, og nå er det heldigvis gjort for i år.  Me like :-)


Når damene går tur alene, så ender det nesten alltid med at jeg havner i grøftekanten, og dagen i dag var  slett ikke noe unntak....  Det er orkideer det handler om, og i dag fant jeg virkelig mange, så nå nyter jeg.  Tenk at det finnes orkideer som klarer seg i Norge?  Hadde jeg vært orkide, så hadde jeg nok vendt røttene mine i retning syd for mange år siden, men siden den nå en gang ikke har skjønt det, - så kan jeg i det minste nyte de :-)


Siden sommeren endelig er på plass, så har vi flyttet ut på terrassen, og i kveld måtte bålpanna fyres og middagen grilles. Jeg er ikke den største tilhengeren av grillmat, og når det kommer til røkt kjøtt på grillen, så må jeg bare melde pass, men i dag laget jeg en herlig chillimarinade til kjøttet, og med en frisk grønn salat til, så ble det også en nytelse :-)


Dette bildet viser at ikke alt er til å nyte dessverre, men jeg jobber med saken, og jeg har selvfølgelig ikke tenkt å gi meg, men her har jeg en lang vei å gå, så jeg tror ikke symaskina har tatt sommerferie, men i kveld skal den sagtens få fri.  Jeg har nemlig tenkt å tilbringe resten av kvelden på terrassen, og sann mine ord:  Det håper jeg du også kan gjøre!
Ha en fortreffelig aften :-)

2 kommentarer:

Humlehagen sa...

Så koselig blogg, tittet innom deg på min vei - her var det fint å være - superskjønn hund du har!!;)Hilsen Else Britt

Malys krok sa...

Mange "vakre tanker" sendes tilbake til dere begge!
Så koselig innlegg du har laget! Fint dere fikk varme! Ser ut til at den også vil gjeste oss litt nå, og det er fint etter all nordavinden.

Godt er det å få ryddet opp i div ting ute, og godt er det at der er en som gjør det, selv om andre går tur! Tur MÅ jo så absolutt til når en har en så fin venn som du , og jeg.
Er lite på kommentarfelt når sola skinner! Lykke til med alle dagene framover!
Klem fra Margit.