torsdag 16. februar 2012

Det kan ikke fornektes!


Jeg har blitt ett år eldre, og det er lite jeg kan gjøre med den saken, men jeg kan i alle fall fortelle at jeg fortsatt er leken og livslysten, og da er det vel ikke så ille likevel...   Fredag for knapt en uke siden så fant jeg en gapahuk helt for meg selv inne i skogen, jeg klatret inn i ett bildekk og husket og sang av hjertens lyst. Deretter fant jeg en tauslynge, og jeg følte meg nesten som en av slektningene til Tarzan da jeg svingte meg avgårde.  Dessverre hadde jeg nok glemt at hendene ikke er hva de en gang var, så plutselig sa de at de ikke hadde lyst til dette, - jeg mistet grepet, og i noen lunde fritt fall hadde vel det meste gått nokså greit i og med at tyngekraften jobber godt på egen hånd, men jeg var i besittelse av en ekstra sikkerhetsforanstaltning: Jeg hadde nemlig ett ekstra kast på tauet - rundt venstre underarm -, og da måtte det bare gå som det gjorde: Venstre hånd har hatt penere farve før, og hvilken skade den kjekke pinnen jeg satt på gjorde, se det skal vi ikke ta her!
Sånn går det alså når en voksen dame faktisk glemmer at hun er voksen ;-)I dag har jeg blitt bortskjemt etter alle kunstens regler, og de som gir meg gaver kjenner meg nok godt, for det faller i smak!
Jeg har også fått flere farver i Mano-familien, og siden du sikkert vil spørre meg om hvem som er favoritten, så er svartet veldig enkelt: ALLE »-(¯'v'¯)-»Jeg har blitt den lykkelige eier av ei ny fotoveske, og den er bare så super at jeg kan ikke la være å fortelle om den:  Ja, jeg har flere andre, men de funker bare ikke!  Denne har plass til litt annet enn fotoapparatet, og det trenger vi damer, men det som er det helt geniale med den er at den er vanvittig lekker, - pluss at den har en reim som er lang nok til at den kan bæres på skrå på kroppen!  Det er herlig det!  Jeg vet ikke hvor mange turer jeg har slitt med den fotovesken som bare ville ned fra skulderen min, og enden på visa har oftest vært at jeg til slutt har stappet den i sekken i sinne - knurr....
Nå derimot: Den er bare ikke i veien i det hele tatt, og den er allerede prøvekjørt!
At den i tillegg faktisk er helt vanntett var også ett pluss - hadde jeg nær sagt: Dessverre.....Å ha bursdag i dag blir aldri det samme som tidligere - les: Før og etter FB!
Jeg har nesten 200 bursdagshilsner som jeg har til hensikt å svare på, men nå ser jeg nesten litt svart på det....  At så mange gidder å sende en hilsen, se det er mer enn jeg kunne drømme om, men en av de hyggeligste fant jeg i kommentarfeltet på forrige blogginnlegg, og jeg tillater meg å gjengi det uten forfatterens tillatelse, så jeg håper på tilgivelse...


Kjære Kari!
En fugl kom og sang så
fint i mitt øre,
og hva den sang skal
du snart få høre:
"Kari har bursdag, vet du det"?
Nei, det visste jeg ikke, svaret ble!
"Jeg så det på facebook", sang fuglen
på kvist,
"så det er nok både sant og visst"!
Så er jeg da her og vil gjerne si:
Gratulere med dagen, som snart er forbi! Bursdagsklem fra Emma og Margit.
Hermann gratulerer også!
Tusen takk!  Det rørte meg!En eller annen plass i verden så har en eller annen fjernet en grein fra ett Magnoliatre for at jeg skal kunne glede meg med den, og gjett om jeg koser meg med den da!  Den er bare SÅ vakker, og den er perfekt her sammen med de hvite orkiedeene mine, så jeg har ikke annet å gjøre enn å takke!
Tusen takk alle sammen!  Vit at jeg setter pris på all omtanke, oppmerksomhet og personlige gaver, og til alle dere der ute på FB: Hjertelig takk!


Posted by Picasa

4 kommentarer:

oline's skattekammer sa...

Så koselig et innlegg da!

Malys krok sa...

Så mye fint og flott du har fått!
Skjønner godt at duer en populær dame!
Koselig å høre, og se, at du likte min lille hilsen! Ja at du likte den så godt at den til og med ble med i innlegget ditt! Det var uventet!
Ser at du har lekt deg og at det fikk "uanede konsekvenser". Ja sånn er det...jaja, godt en kan leke seg litt også! Håper besværlighetene ikke blir langvarige! Ha det fint! -Margit-

Hulda sa...

Så koselig dikt mamma hadde skrevet til deg. :) Likte veldig godt gavene du har fått. Flotte bursdagsgaver, virkelig. :)

En rosa fugl sa...

Gratulerer med dagen! :)

Å være voksen betyr ikke at man ikke får lov å leke mer. Å være litt barnslig iblant er absolutt lov, uansett alder. :)
Trist at du skadet deg i dette forsøket men ikke gi opp:D

Bli gjerne med på min fotografiske utfordring! Sjekk ut bloggen min:)

Ønsker deg en super helg!