torsdag 11. august 2011

En gjesteskribent titter innom :-)


Hallaisen 
Så snille dere er :-)

Jeg er i mye bedre form i dag, men jeg har herja litt med mammaen min i natt, så jeg syns hun er litt blek om nebbet i dag stakkars....

Allikevel fikk jeg henne med til byen i dag!  Det er nemlig sol på Næs, og da bruker det vanke softis dersom vi hygger oss ekstra mye, men selv om vi hygget oss ekstra mye i hyggelig selskap, så fikk jeg ikke is.  Forresten: Jeg har ingen grunn til å klage, jeg fikk svele, og det syns jeg er kanongodt.  Mamma stod over softisen i solidaritet med meg hun også, så vi har den sikkert til gode.  Hun sa noe om at det ikke var lurt med melkeprodukter når magen ikke var i orden, men jeg hørte ikke på det øret, så dere får spørre henne om hva det er for noe pjatt om dere lurer.  Jeg liker nemlig is jeg!


Ha en fin dag videre alle sammen!
Nå skal jeg kose meg, og om jeg lister meg stille avgårde så kan det hende at jeg kommer meg usett inn i senga vår.  Der er det bare magisk å være dersom jeg får være i fred.
Her ser dere forresten hvordan jeg koste meg på bobilferie tidligere i år.  Det kraftige lyset som skinte på meg ga seg faktisk ikke selv om det ble natt, men det var litt deilig også, for jeg liker varmen. 
Midnattsol heter det, sier mamma.
Og vet du hva: Jeg liker henne jeg 


Takk for hjelpa Lady! Jeg liker deg jeg også ;-)


7 kommentarer:

Ruths datter sa...

Koselig Ladyhund du har Kari. Lager tilogmed et blogginnlegg for deg. Oj oj, så bra.
Klem

Malys krok sa...

Kjære Lady!

Det var fint at du var der og fortalte hvordan du har det i dag! Jeg har tenkt på deg og skulle sende SMS til mamma for å høre! Nå kom jeg da inn her og får se at du er bedre og det er jeg kjempeglad for!
Nydelig bilde av deg i bobilen, og så bra at du ble glad i midnattsola! Kanskje det betyr at du kommer snart tilbake!

Så håper jeg du klarer å lure deg inn i senga, og at du får kose deg godt der!

Emma ligger på sofaen, sammen med pappaen, hun har vondt i munnen etter å ha vært hos doktor dyregod.

Ha det godt og hils mamma fra Margit.

Megan sa...

Åh så fin hun er, din Lady! :)

Og fortsat god bedring!

Klem fra Danmark

Hulda sa...

Hei Lady! Godt å høre at du er blitt bedre. :) Veldig koselig så det ut, å ligge der i den deilige dyna, og få midnattsolskinn på seg. :)

Anonym sa...

Hei Lady venninda mi. Har du fått overskudd og skrivekløe ette sjukdommen. Det e godt du e i full fart framover. Syns vi skal få løpe fritt i morra jeg!!!??
mammaen og jeg har lyst på bobilferie vi også. Tar dere blindpassasjer med(. Lady ...vi gjemmer oss i lasterommet oppå sykkeltralla di. Der er det ingen som ser oss.
Sov godt vennen min Kos og suss fra Dina +

K@ri sa...

GM! Dina og Mammaen :-)
Så hyggelig at dere tittet innom! Skulle nok vært fristende med en skogstur, men det er da alt for vått i dag også dessverre.
Men tur må det jo bli.
Vakre tanker til dere begge fra L@dy*

Lisbeth Bula sa...

Søte Lady!