fredag 1. juli 2011

Vi er hjemme igjen,og til natten kommer våre danske gjester :-)

Det har vært en fantastisk ferie, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg har vært så skeptisk i så mange år?
Ja vel, det var langt og det var tidvis dårlig vei, men det glemmer man når fotomotivene dukker upp:-)
Hvem skulle ikke ha tatt tid til å tråkke rundt på denne i Lofoten?
Det var i alle fall veldig mange som brukte sykkelen som fremkostmiddel, og de fikk helt sikkert med seg flere detaljer enn vi gjorde, men jeg er nå en liten frik på snodige bilder selv, så jeg har noen som kan presanteres ved en passende anledning :-)
Denne vekker nok minner hos de fleste, og det var kjekt å se at de faktisk er i bruk!
Hadde jeg vært klar over det, så hadde jeg kanskje ikke hatt sånn panikk for utladet batteri på iPhonen...... Det er i alle fall ikke mye å skryte av, og vi har kun stått på strøm ei natt, så den blinket faretruende da vi rullet ned Romsdalen.
Men vi kan kanskje forsøke en måned uten sms? Her har det i alle fall hengt mange beskjeder, og kanskje er dette forløperen til tekstmeldingene?
Det er nesten umulig å velge favorittbilder etter å ha hatt så mange fotomotiv innpå deg, men denne er nok en av favorittene!  Helt klart!
Vi fikk så til de grader oppleve Midtnattsolen!!!
For ett skue, og for ett lys.
Dette bildet er en av mange vakre fra den forstillingen, og jeg er helt sikker på at en av de skal på veggen!  Det kan være ett koselig bilde å titte på når vinteren herjer med oss igjen :-)
Takk for ferien Bestevennen og Lady!
30 grader på transportetapper er kanskje ikke helt nødvendig, men vi fikset det alle 3 :)
Takk også til alle de trivelige menneskene vi har møtt i ferien - ingen nevnt ingen gjemt -, men en ekstra takk sendes Margit for gjestfrihet og for at hele familien stiller opp midt på natta nesten for å ta i mot oss!
Sånt varmer, så hjertelig takk fra oss 3!
Om drøye 2 timer er Favorittdattera og Svigermors Drøm her, og vi gleder oss veldig til 2 uker sammen!  Det blir kvalitetstid det ;-)
Velkommen skal dere i alle fall være!
Nå deler jeg ut en fornøyd nattaklem til alle mine lesere, og så må jeg medgi at det skal bli godt å finne senga si i kveld! Drøm søtt alle sammen <3

3 kommentarer:

Mitt lille hode! sa...

For noen fine bilder og nå fikk jeg lyst til å reise opp til Nord også, der har jeg aldri vært og kan tenke meg det er litt av et skue:):)
Ha en fin dag!

Malys krok sa...

Tusen takk selv, kjære deg! Det var da bare hyggelig at dere kom innom! Jeg er virkelig glad for å ha møtt dere, alle tre, og det er de andre også! Flott at dere hadde en fin ferietur! Vakre bilder du har tatt! Ønsker dere god sommer fortsatt, og likeså at dere får mange fine dager sammen med de som kommer fra Danmark!
Ha det veldig fint!
Klem fra Margit.

En rosa fugl sa...

Det er fint i Nord-Norge. Midnattsolen er fantastisk. Fine bilder du har lagt ut:)