lørdag 9. juli 2011

Vakre Tanker! Hva er da det....

Jammen holder det hardt å tenke Vakre Tanker i dette kaoset, men jeg vet det blir bedre, og da må jeg bare komme meg igjennom det.  Jeg enda ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre det, men jeg får det vel til på en eller annen måte.....  No15 kler å være hvit, og om noen skulle fristes av persillen min, så tar den seg utrolig godt ut med hvit bakgrunn!


Uten at jeg helt har merket det så har rosene begynt å blomstre, og det er mange av de.
Astrid Lindgren er nok favoritten i år også, men vi har flere nye i hagen i år, så jeg gleder meg til blomstringen.  De to siste vinterene ble for harde for rosene, så det måtte utskiftninger til.  


Men når det kommer til basilikum, så har det alltid vært ett problem, men nå tror jeg koden er knekt!
Jeg har investert i en Eva Solo urtepotte, og den svarer virkelig til forventningene :-)


Så godt! Nå mens jeg har blogget så har jeg ikke tenkt på malingen som gjenstår, malingsflekkene på rosene ved inngangsdøren, stilasjen som står foran garasjedøren og stenger bilen inne, haugene med rivningsmaterialer i hagen, bordene i hagen med tre markiser under en pressening og de 45 siste bordene som må få ett strøk maling i morra....
Mandagen kommer snekkerene tilbake, og jeg gleder allerede :-)
Det skal byttes 2 vinduer på stua, og jeg er redd rotet flytter inn også, men jeg kommer nok igjennom det dersom jeg tenker Vakre Tanker                             
1 kommentar:

En rosa fugl sa...

Du er tøff som klarer å være positiv i kaoset. Det er jo fint å kunne se frem til at alt rotet er borte. Når alt er tørket, snekret ferdig og pyntet til. :)

Fint med urter og planter. Liker bildene:)